Skąd ja to znam A potem ani się człowiek obejrzy a tu dziecię kończy i przedszkole i szkołę, jedną, druga i kolejne... A ja się wcale nie czuję tak "dojrzała" jak przystałoby na matkę prawie pełnoletniej latorośli...
Pozdrawiam "po cichu" - jestem w pracy wszystkie ptaszęta.
Jola, dziękuję za zyczenia miłego dnia, tobie też tego życzę.
U nas na razie pochmurnawo, rano trochę pokropiło. Mam wrażenie że na północ pogoda się "uwzięła" i ciągle niesprawiedliwie dla południa raczy nas deszczem
Wszystkim zaczynającym chodzić do szkoły i przedszkola życzę radosnego porannego wstawania, jak najmniej płaczących chwil u pociech i samych szóstek w szkole.
No ja chcę ...... więc ....... Ja również osamotniona ..... Małego odwiozłam , duży odjechał sam . Zakupy zrobione ..... lubię tak , przynajmniej wszystko wróciło w swoje ramy Trzymaj się mama .... będzie różnie ale sobie poradzisz .... trochę popłaczesz ale to dla zdrowotności..... Buziak
oj wpadłam aby zobaczyć co tutaj ćwierka od rana, a tu osamotnienie wrześniowe
a reszta w pracy, fakt i po powrocie bedą nadganiać i ogarniać, dom, ogród, kuchnię, pralnię....
prawda Ell, że niektórzy mają gorzej ?
ehh
Ja na myśl o szkole i takim jak to Syla mówisz uporządkowaniu nie marzę ... Chłopcy do szkoły ,ja co drugi weekend wprawdzie ,ale już dom do góry nogami .M też prawdopodobnie do kolejnej szkoły i znowu sama będę walczyła z domem i chłopcami ... Dziękuję za taki porządek ...
Mimo to życzę Skowronki dobrego września i samych pozytywów związanych z edukacją naszych dzieciaczków Szkoła to ciężka praca za którą nie otrzymuje się zapłaty