Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Pogaduchy skowronków

Pogaduchy skowronków

zbigniew_gazda 09:26, 01 wrz 2011

kaisog1 napisał(a)
Witajcie skowronki Piękny dzien dziś, słonecznie chociaż zimnawo

Dziecię w drodzę do przedszkola.... i co ja będę teraz robić??

Gosiu - proponuję leżakowanie.
Basiaw 09:29, 01 wrz 2011

kaisog1 napisał(a)
No jakoś tak mi dziwnie.... siedzę, nikt nic ode mnie nie chce..... cisza.....

Skąd ja to znam A potem ani się człowiek obejrzy a tu dziecię kończy i przedszkole i szkołę, jedną, druga i kolejne... A ja się wcale nie czuję tak "dojrzała" jak przystałoby na matkę prawie pełnoletniej latorośli...
Joku 09:34, 01 wrz 2011

Pozdrawiam "po cichu" - jestem w pracy wszystkie ptaszęta.
Jola, dziękuję za zyczenia miłego dnia, tobie też tego życzę.
U nas na razie pochmurnawo, rano trochę pokropiło. Mam wrażenie że na północ pogoda się "uwzięła" i ciągle niesprawiedliwie dla południa raczy nas deszczem
Joku 09:46, 01 wrz 2011

Wszystkim zaczynającym chodzić do szkoły i przedszkola życzę radosnego porannego wstawania, jak najmniej płaczących chwil u pociech i samych szóstek w szkole.
Syla 09:58, 01 wrz 2011

kaisog1 napisał(a)
No jakoś tak mi dziwnie.... siedzę, nikt nic ode mnie nie chce..... cisza..... bałagan wszechobecny... nie wiem za co mam się złapać Chyba sobie dziś zrobię dzień lenia! Pierwszy raz od 3 lat!

No ja chcę ...... więc ....... Ja również osamotniona ..... Małego odwiozłam , duży odjechał sam . Zakupy zrobione ..... lubię tak , przynajmniej wszystko wróciło w swoje ramy Trzymaj się mama .... będzie różnie ale sobie poradzisz .... trochę popłaczesz ale to dla zdrowotności..... Buziak
kaisog1 10:29, 01 wrz 2011

Sylwia ale głupie uczucie No siedzę i nic nie MUSZĘ!
ell 11:46, 01 wrz 2011

Dziewczyny cieszcie się z tego wolnego, bo reszta w pracy, a potem czas nadgania w domu i ogrodzie.
anula_wn 12:30, 01 wrz 2011

oj wpadłam aby zobaczyć co tutaj ćwierka od rana, a tu osamotnienie wrześniowe
a reszta w pracy, fakt i po powrocie bedą nadganiać i ogarniać, dom, ogród, kuchnię, pralnię....
prawda Ell, że niektórzy mają gorzej ?
ehh
Martek 14:56, 01 wrz 2011

Ja na myśl o szkole i takim jak to Syla mówisz uporządkowaniu nie marzę ... Chłopcy do szkoły ,ja co drugi weekend wprawdzie ,ale już dom do góry nogami .M też prawdopodobnie do kolejnej szkoły i znowu sama będę walczyła z domem i chłopcami ... Dziękuję za taki porządek ...
Mimo to życzę Skowronki dobrego września i samych pozytywów związanych z edukacją naszych dzieciaczków Szkoła to ciężka praca za którą nie otrzymuje się zapłaty
Martek 14:57, 01 wrz 2011