Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Pogaduchy skowronków

Pogaduchy skowronków

kaisog1 10:21, 12 paź 2011

Zbyszku tu są https://www.ogrodowisko.pl/watek/1026-nietypowo-d-balkon?page=5
kaisog1 10:40, 12 paź 2011

A teraz niech mi kto powie ile ja mam kupić agrowłókniny.... bo ja się kompletnie nie wyznaję
maria_kalino... 10:43, 12 paź 2011

Witajcie.Ja już się załatwiłam, okropny ból głowy, łzy z oczu i tona chusteczek koło mnie. Wczoraj zbierałam orzechy i pograbiłam liście pod orzechem i zapalenie zatok mnie dopadło. Fakt, że wczoraj w Iwoniczu okropnie wiało, ale tyle pracy w ogrodzie, że nie mogłam usiedzieć w domu, a teraz będę przymusowo patrzeć przez szybę.
Danusiu, dziękuję za wklejenie fotki trzmieliny oskrzydlonej. Chyba uratowałaś od zagłady ten krzaczek, który jest u mnie.Przyniósł go mąż z pracy, gdzie likwidowano skwerek pod parking i wszystko co tam rosło pozwolili zabrać pracownikom. Ponieważ rośnie wolno, nie kwitnie, już to coś miałam wyrzucić.Nagle Twoja Danusiu fotka i olśnienie, że to może być trzmielina. Wklejam fotki i czekam na potwierdzenie.

hanka_andrus 09:12, 13 paź 2011

Witajcie ! Słońce od rana i wiatru nie ma.Wczorajszy pobyt w ogrodzie ...i kolejna porcja owoców do przerobienia.Tym razem gruszki ,pigwowiec i buraczki.Wam tez słoneczko wysyłam.

jotka 09:31, 13 paź 2011

Słoneczko Haniu dotarło i rządzi
Tylko chłodno, a ja przeziębiona, więc zobaczę co zwycięży: pokusa odwiedzenia działki czy rozsądek wygrzania się pod pierzyną ...

Ja dzisiaj bardziej przypominam jakiegoś nielota niż skowronka, ale mimo wszystko pozdrawiam
hanka_andrus 09:46, 13 paź 2011

Zdrowia ,Jolu!
Nic na siłę.Wiem ,że korci jak tak słonecznie.Ja z kolei do lasu jeszcze chciałam, ale odpuszczam.....
kaisog1 10:14, 13 paź 2011

Witajcie!

Nie przywitałam się odrazu bo poleciałam malowac krzesła
Teraz na spokojnie moge Wam powiedzieć Dzień Dobry
Dziś miałam nockę "w plecy" bo........... Kubuś miał katar jak 102 - nic nowego, prawda?
Joanka 16:45, 13 paź 2011

jotka napisał(a)
Słoneczko Haniu dotarło i rządzi
Tylko chłodno, a ja przeziębiona, więc zobaczę co zwycięży: pokusa odwiedzenia działki czy rozsądek wygrzania się pod pierzyną ...

Ja dzisiaj bardziej przypominam jakiegoś nielota niż skowronka, ale mimo wszystko pozdrawiam

U nas też słoneczko cały czas rządzi

Co do przeziębienia, całe szczęście mam to już za sobą.
Sposób z rosołem i czosnkiem REWELACYJNY. Polecam wszystkim
maria_kalino... 17:19, 13 paź 2011

Joanka, proszę, daj przepis. Ja właśnie w trakcie choroby, a za niedługo mam wesele. Ratuj!!!
Joanka 17:27, 13 paź 2011

maria_kalinowska napisał(a)
Joanka, proszę, daj przepis. Ja właśnie w trakcie choroby, a za niedługo mam wesele. Ratuj!!!

Kochana, bierzesz kubek gorącego rosołu, wciskasz do niego trzy ząbki czosnku. Niesamowicie rozgrzewa. Po dwóch dniach nawet katar minął, a podobno leczony czy nie, siedem dni trwa.....

Polecam jeszcze febrisan w formie cytrynowej herbatki, a na gardło orofar do ssania.

Jeszcze nigdy tak szybko nic mi nie przeszło. Zawsze kończyło się na antybiotykach.