Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 09:03, 15 sty 2013

Od otrzymania towaru.....ale sprawdzaj na stronie każdego sprzedawcy bo to są ogólne przepisy.....a ktoś może w swoim sklepie ustalić inne i one też obowiązują jeśli są napisane.....generalnie teraz wszyscy dają ten 10-dniowy zwrot gwarantowany w stanie nienaruszonym...ale nieuczciwych naciągaczy coraz więcej..dlatego trzeba czytać regulaminy sklepów lub kupować z polecenia.
BarbaraM 09:10, 15 sty 2013

Mam coraz więcej wątpliwości co do zakupu tych bukszpanów.
Sama już nie wiem,co z tym fantem zrobić...
Urszulla 09:13, 15 sty 2013

poczekaj wiosna za 2 m-ce....może się wybierzemy do Tychów końcem lutego?...lub w marcu....dziwczyy podpowiedzą kiedy się tam sezon zaczyna
BarbaraM 09:14, 15 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ula poproście dostarwcę bukszpana aby wam zrobił zdjęcia sadzonek w ziemi. I kto to widzial płacić teraz skoro dostawa za 2 miesiące.... Poczekałabym, jeśli ma plantację, zakup wiosną z płatnością przy odbiorze. Zapytajcie dziewczyn z Rzeszowszczyzny czy znają tego dostawce, albo niech podjadą obejrzeć w rzeczywistości: Ania Asc, Zeta...

Ale skoro podaje namiary, adres i można samemu przyjechać i odebrać to raczej solidny dostawca.

No...masz rację,Marzenko.
Przeze mnie jakoś nigdy nie przemawia taki rozsądek.
W sumie to dobrze że jest ktoś kto doradzi.
Ja jeszcze nigdy nie sparzyłam się robiąc taką przedpłatę i zapewne z tego powodu mój rozsądek śpi.

Ten producent ma te bukszpany w chłodni.
Przesłał mi zdjęcia tych sadzonek.
Bardzo ładne.
BarbaraM 09:16, 15 sty 2013

No dobrze,Ulcia.
Dzięki

Ja myślę że sezon rozpocznie się pewnie koło marca.
Jeszcze troszkę....
Nie mogę się doczekać.

Wiesz,w tych bukszpanach to cena kusi

Ale lepiej przyjdź do mnie i doradź w sprawie rabaty
No,raz,dwa!
Zapraszam do dyskusji
Toszka 09:23, 15 sty 2013

Błagam was, uświadomcie mnie tylko od kogo te bukszpany i takie tam szczegóły. Tez w tym roku mam je w planie...
BarbaraM 09:24, 15 sty 2013

http://allegro.pl/show_item.php?item=2935177872

Podaję link.
A o jakie szczegóły?
Bo to przeze mnie cały ten ambaras
Toszka 09:39, 15 sty 2013

A dzięki ci Basiu za linka. Szczegóły juz znam Mam wrażenie, że to podobna okazja jak z moimi cisami spod Konina. Popatrzyłam na całą ofertę i producent wydaje się być oki - główna specjalizacja to sadownictwo i róże. I troche krzaczorków chodliwych... ale to minimalna oferta. Lubie producentów z wąską specjalizacją, bo ci zazwyczaj są profesjonalni.
BarbaraM 09:42, 15 sty 2013

Tzn. o jaką okazję Ci chodzi?
Dobra okazja czy zła?

Ten człowiek rzeczywiści zajmuje się głównie sadownictwem.
Może być też tak,że dopadł jakąś okazję,zakupił dużo bukszpanów,trzyma je w chłodni i teraz sprzedaje je po okazyjnej cenie,ale i tak z zyskiem.
Toszka 09:53, 15 sty 2013

Basiu, tak też może być, bo jedno co mnie nurtuje to bukszpany na zdjęciach "wypożyczone"...
Watpliwość moją wzbudza też wielkość sadzonek i wiek. 40cm i dwuletnia...? Boję się, ze to moga być drapaczki bliżej 30cm.
No sama nie wiem... tylko namieszałam...bo przez te zdjęcia w ofercie bzdurnęło mi się, że to kule... a to faktycznie TYLKO sadzonki