Urszulla
08:14, 26 kwi 2013

Chętnie oczekuję wszelkich uwag dotyczących warzyw.
Wczoraj popołudniu po pracy wpadłam na tyły od ulicy i połowę poplewiłam. Była piękna pogoda.
A wieczorem robiłam jeszcze wafle przekładane czekoladą- dla S. do szkoły.
I niestety mam już zaległości na forum.
A dziś już upiekłam tort na urodziny drugiego S. i mus wieczorem się tym zająć. Jutro gości mam.
Wybaczcie mi więc moją dyspozycyjność z doskoku. Nawet mam zaległości w Mai w ogrodzie- tego nie było.
Ale ze spraw ogrodowiskowych to muszę napisać, że jak wracałam wczoraj z pracy to wszędzie widać było w ogrodach kwitnące magnolie i forsycje. PIĘKNIE.
A wczoraj u mnie zakwitł pierwszy hiacynt
I pokazuje się hakone
Wczoraj popołudniu po pracy wpadłam na tyły od ulicy i połowę poplewiłam. Była piękna pogoda.
A wieczorem robiłam jeszcze wafle przekładane czekoladą- dla S. do szkoły.
I niestety mam już zaległości na forum.
A dziś już upiekłam tort na urodziny drugiego S. i mus wieczorem się tym zająć. Jutro gości mam.
Wybaczcie mi więc moją dyspozycyjność z doskoku. Nawet mam zaległości w Mai w ogrodzie- tego nie było.
Ale ze spraw ogrodowiskowych to muszę napisać, że jak wracałam wczoraj z pracy to wszędzie widać było w ogrodach kwitnące magnolie i forsycje. PIĘKNIE.
A wczoraj u mnie zakwitł pierwszy hiacynt

I pokazuje się hakone