Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 11:32, 24 paź 2016

Pszczelarnia napisał(a)
Dalej twierdzę, że masz fajną ziemię.

Ha,ha,ha....to nie ziemia tylko celina jest tam kawał mojej harówki, za którą się odwdzięczają roślinki

A to rabatka renesansowa, teraz królują cudowne Artemiski wśród rozplenic

Urszulla 11:36, 24 paź 2016

Adela napisał(a)
Witaj sąsiadeczko!
Gdzieś w jakimś wątku, trafiłam na Ciebie. Miło mi, że gdzieś w bliskiej okolicy jest jeszcze jeden ogrodowy pasjonat. Część osób miałam okazję poznać na nidzielnym spotkaniu w Goczałkowicach. Było bardzo miło.
Pozdrawiam

To ciekawie niestety tym razem nie mogłam być, ale wiosną na pewno się spotkamy chętnie zajrzę do Twojego wątku w wolnej chwili
Urszulla 11:38, 24 paź 2016

Bogdzia napisał(a)

Ja tez tak myśle. Widoki z duzej perspektywy fajne lepsze od małej perspektywy

Fajne są teraz w słoneczne dni zdjęcia z niedzieli

Urszulla 11:42, 24 paź 2016

Agania napisał(a)
Ula, zdjęcie z dużej perspektywy bardzo udane, trawnik mega zielony, płotek w tle, tak sielsko u Ciebie

Ja nie wyrabiam na zakrętach, do tego teraz za dużo deszczu, liczę na słońce przez weekend i Tobie też

Aguś, ja też ostatnio pływam ale roślinki to wytrzymują-na szczęście
Trawnik rzeczywiście kolorystycznie ładny lecz mega wysoki, nie wiem czy zdążę skosić jeszcze raz bo się ostatnimi dniami kuruję.
Teraz mi się podoba ta żółć, Ty masz jej pod dostatkiem w klonach
Ja nawet liści nie zbieram kiedy są żółto-czerwone, bo dekorują trawnik.

Urszulla 11:46, 24 paź 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Fajnie wyszła ta rabatka pod drzewkiem A nie myślałaś jej troszkę bardziej poszerzyć jeszcze? Można by przed hortensjami z przodu dać coś pośredniego wysokością między nie , a te niskie roślinki

Narazie nie poszerzam bo upycham wolne przestrzenie na tym co mam. W tym roku dorabiałam tył rabaty. Jeszcze wiosna jest zbyt kiepska na niej,oj dużo pracy tu muszę włożyć. Za to pod jabłonią jak widziałaś zwęziłam okrąg bo przedtem miałam zbyt rozlazłe jajo i teraz mi się bardziej podoba
ale sama wiesz że ogrodnicy lubią zmiany

Urszulla 11:49, 24 paź 2016

Bogdzia napisał(a)
Ula wszystkiego najlepszego , spełnienia wszystkich marzeń.

Dziękuję Bogdziu
często się naprawdę spełniają

wrobelki 12:13, 24 paź 2016

Hej Ula u mnie też 'Artemiski' kwitną jak szalone, jak będzie jeszcze toroche ciepła to będą ładnie zdobić
Jak można to podłączę się do spotkania w Goczałkowicach wiosną
Katkak 18:38, 24 paź 2016

Ula trawnik masz soczyście zielony, śliczny. Artemisy mam od niedawna dwa, nie oparłam się im . ŁĄcznie posadziłam 12 nowych róż + dwie NN z marketu . Będzie co kopczykować . Pozdrawiam .
Krys 09:37, 25 paź 2016

Ula buziaki troszke spóznione
Bogdzia 20:28, 26 paź 2016

Urszulla napisał(a)

Dziękuję Bogdziu
często się naprawdę spełniają

Szczerze składane sie spełniają wiec niech się spełnią. Piekne róże.