Jedna Anka ma krokusy , druga klucze gęsi a ja ani jednego ani drugiego , za to śnieg mogę sprzdawac ale nikt nie chce kupic. Piękne Twoje gęsi Aniu.Ja sobie zrobiłam klucz gęsi. Zobacz moje.
Wszystko zależy od tego czy ziemia rozmarznięta ale jak nie masz śniegu to przynajmniej wierzchnia warstwa rozmarzła. Podlej jeden raz i powinno wystarczyc, niech uzupełnią zapas wody.
Jak jedziesz przez Konstantynów w kierunku Łodzi (Retkini) to skręcasz przed stadionem sportowym w prawą stronę i do końca ulicy , potem znów troszke w prawo .To jest w samym centrum Konstantynowa .A jak jedziesz z łodzi to w kierunku Lutomierska i za stadionem pierwsza ulica w lewo , ulica przylega do stadionu.Ja polecam jego . w tamtym roku dziewczyny kupowały i w tym wiem że tez sie wybierają. Chyba ze coś sie zmieniło i nie bedą chcieli sprzedac ale nic o tym nie wiem .Jesli nie u niego to tylko wysyłkowe sprzedające jego rośliny.Nie znam asortymentu pana Pudełka i jeszcze jest jeden producent rh ale to nie moje i nie Twoje okolice wiec nie wiem.
U mnie w tej chwili niecały jeden stopień na plusie , własciwie to pól stopnia. .Jak ten śnieg ma stopniec? Do ogrodu mowy nie ma zeby wyjśc bo śniegu po kolana.Pozdrawiam Agnieszko.