Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

baraga1904 22:26, 02 cze 2013

...niesamowite to porównanie...prawie jak nie to samo miejsce... widac przemyślane kompozycje i układ... przepięknie...
Milka 22:26, 02 cze 2013

Porównanie zdjęć, wręcz niesamowite, no i ten ptak na drzewie!
wszytsko takie piękne
Justyna 22:26, 02 cze 2013

Dzięki Bogdziu
Zapisałam, będę szukała. Potrzebuję niskich, japońskich. Chcę je też lekko formować w grzybki. Godząc się na przerwy w kwitnieniu. Aż tak źle mieć nie będą. Nie będą ściśle osłonięte, ale za ogrodzeniem rośnie wysoki las, który stanowi kurtynę ochronną.
Justyna 22:29, 02 cze 2013

Wow, dopiero teraz dojrzałam zdjęcie wyżej. Porównanie robi niesamowite wrażenie! Aż kilka razy przesuwałam wysokość, aby porównać, czy to to
AgnieszkaW 22:46, 02 cze 2013

Porównanie fajne, nie do wiary, że to to samo miejsce...Pozdrawiam Bogdziu
Mathildis 22:58, 02 cze 2013

Bogdzia napisał(a)

alinko tak jest z piwoniami bylinowymi a krzewiaste kazą sadzic głębiej i one głęboko się korzeią. Trzeba miec szczęscie by trafic im w warunki jakich potrzebują ale za to są śliczne.
Co do relacji u Konrada to ostatnio faktycznie u mnie kolorowo. Dla niektórych może zbyt kolorowo ale ja tak lubie , jak przekwitną będzie dużo spokojniej i obydwa nastroje mi odpowiadają. Lubię ten kolorowy łan niezależnie czy innym się podoba czy nie. Ja mam ogród dla siebie i robię tak jak mnie sie podoba i niestety jak wymusza na mnie moje zdrowie. Pokazę dwa zdjecia robione z okna na piętrze , jedno z nich będzie pewnie w audycji Mai , to zdjecie z 2002 r z wrzesnia a drugie z wczoraj. Pokazują ten sam fragment ogrodu, porównajcie.

11 lat.
Warto było pracować na taki efekt, widok przecudny.
GorAna 22:59, 02 cze 2013

Bogdzia napisał(a)

.

[/quotBardzo lulię takie zestawienia
Bogdziu, masz wspaniały kolorowy ogód taki Twój popieram
Pozdrawiam
Betka 23:04, 02 cze 2013

Bogdziu rewelacja Porównanie super na pewno sprawia Ci dużo radości że ogród tak zyskała na urodzie przez te lata Jest ślicznie i kolorowo po prostu pięknie

yolka 10:54, 03 cze 2013

Porównanie super, az trudno uwierzyć. Nadzieja we mnie wstapiła. Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 11:15, 03 cze 2013

Bożenko to porównianie działa na wyobrazni i stworzyłaś piękny ogród Jest taki Twoj bo to Twoje dzieło i jak napisałas on ma Tobie się podobac i cieszyc. Zachwyca i nas zarazem Twoja wiedza i doświadczenie z rh mi tez się przydała bardzo.Pięknie i kolorowo to co i mnie się bardzo podoba Czy te świerki posadzone pomiedzy rh przycinasz? Bo tak wyglada, ze i na boki są przyciete?