Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 19:14, 03 cze 2013

Betka napisał(a)

Beatko , Jolu , już słyszę ilu osobom ta tęcza kolorów się nie spodoba, a mnie to cieszy , a ogród jest przecież dla mnie.W domu takie zestawienia nie do przyjęcia ale przyroda to całkiem coś innego. Prawie każde zestawienie w przyrodzie może się podobac.To moja opinia a każdy ma prawo do swojej.
Bogdzia 19:17, 03 cze 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Bożenko to porównianie działa na wyobrazni i stworzyłaś piękny ogród Jest taki Twoj bo to Twoje dzieło i jak napisałas on ma Tobie się podobac i cieszyc. Zachwyca i nas zarazem Twoja wiedza i doświadczenie z rh mi tez się przydała bardzo.Pięknie i kolorowo to co i mnie się bardzo podoba Czy te świerki posadzone pomiedzy rh przycinasz? Bo tak wyglada, ze i na boki są przyciete?

Danusiu swierki jak dotad nie były przycinane bo mój M nie da dotknąc zadnego drzewa sekatorem, rosną jak je natura stworzyła.W większości to świerki serbskie a one mają smukłą sylwetkę.Pozdrawiam.
ka1sia 19:36, 03 cze 2013

Bogdzia napisał(a)

Aniu kolorów w nim nie brakuje. Ja kocham wszystkie kolory i brak jakiegokolwiek boleśnie bym odczuła , a że to nie jest modne?, niech sie inni martwią o mody, ja robię sobie małe kolorowe przyjemności i ani myslę z nich zrezygnowac.

pięknie powiedziane Bogdziu! mam tak samo, gdzie jak gdzie, ale w ogrodzie różnorodność barw mi wcale nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie... uwielbiam to! Pozdrawiam, oczarowana Twoim kolorowym ogrodem
Gabrysia_ 19:55, 03 cze 2013

Bogdziu...gratuluję spotkania z Mają i nagrania
Jak będzie wiadomo kiedy edycja to też proszę o info,choć staram się oglądać na bieżąco "Maje w ogrodzie"
Twoje rh...cudowne i te kolory
Przetacznik 19:58, 03 cze 2013

Już słyszę ilu osobom ta tęcza kolorów się nie spodoba, a mnie to cieszy , a ogród jest przecież dla mnie.W domu takie zestawienia nie do przyjęcia ale przyroda to całkiem coś innego. Prawie każde zestawienie w przyrodzie może się podobac.To moja opinia a każdy ma prawo do swojej.

A ja właśnie spieszę powiedzieć, ze Twój ogród wygląda oszałamiająco, nigdzie indziej nie wiedziałam tak wspaniałego efektu kwitnienia rododendronów, w ogrodach botanicznych tak nie potrafią. A że ja bardzo lubię kolory to naprawdę się zachwycam, ten widok z Twojego okna jest niewiarygodny, powinnaś byc dumna, pozdrawiam.
Przetacznik 19:59, 03 cze 2013

Już chciałam napisać, że Maja powinna, ale się spóźniłam, czekam niecierpliwie na program, gratulacje!
Bogdzia 20:10, 03 cze 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Bogdziu...gratuluję spotkania z Mają i nagrania
Jak będzie wiadomo kiedy edycja to też proszę o info,choć staram się oglądać na bieżąco "Maje w ogrodzie"
Twoje rh...cudowne i te kolory

Na program trzeba będzie poczekac pewnie około roku ale ja juz nie jestem zadowolona bo rh jeszcze nie kwitły a i innych niedociągnięc nie brakowało.Niestety nie dało sie juz przełożyc bo potem jechali do Niemiec.W tamtym roku rh bardzo u mnie pomarzły i nie było co oglądac a w tym kwitna dużo lepiej to deszcze niszcza kwiaty i tak to jest u ogrodnika , zawsze wiatr w oczy wieje.
Bogdzia 20:12, 03 cze 2013

Przetacznik napisał(a)

A ja właśnie spieszę powiedzieć, ze Twój ogród wygląda oszałamiająco, nigdzie indziej nie wiedziałam tak wspaniałego efektu kwitnienia rododendronów, w ogrodach botanicznych tak nie potrafią. A że ja bardzo lubię kolory to naprawdę się zachwycam, ten widok z Twojego okna jest niewiarygodny, powinnaś byc dumna, pozdrawiam.

Weroniko jak ktoś z tak wyrobionym gustem jak Ty mówi że sie mu podoba to powinnam byc rzeczywiście dumna. Dziwne bo o to damo spytała mnie Maja w czasie nagrania. Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 20:15, 03 cze 2013

Przetacznik napisał(a)
Już chciałam napisać, że Maja powinna, ale się spóźniłam, czekam niecierpliwie na program, gratulacje!

Wizytę Mai zawdzięczam Danusi (Szefowej) bo ja nigdy bym sie do tego programu nie zgłosiła.To ona powiedziała pani producent o moim ogrodzie.Mnie nie zależy na tym by pokazywac swój ogród i pokazuje tylko osobom zaprzyjaźnionym a ostatnio mocno mi ich przybyło.Pozdrawiam serdecznie Weroniko.
Bogdzia 20:16, 03 cze 2013

ka1sia napisał(a)

pięknie powiedziane Bogdziu! mam tak samo, gdzie jak gdzie, ale w ogrodzie różnorodność barw mi wcale nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie... uwielbiam to! Pozdrawiam, oczarowana Twoim kolorowym ogrodem

Kasiu dzieki serdeczne za Twoje słowa.