Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

danuta_ 21:06, 03 cze 2013

Bożenko - stworzyłas coś pieknego i niepowtarzalnego - cieszę się , że Twoje dzieło będe mogła obejrzeć za pośerdnictwem tv - szefowa wiedziała co robi - ogród wspaniały, wart pochwał i zachwytów! Na pewno troszkę stres towarzyszył, ale całe szczęście już po wszystkim : Pozdrawiam serdecznie
Madzenka 21:15, 03 cze 2013

Bożenko oglądałam różne metamorfozy, zdjęcia przed i po. Muszę jednak przyznać, że oniemiałam po zobaczeniu efektu Twojej pracy!!! Chyba nikt sobie ni zdawał sprawy ile wysiłku włożyliście w założenie ogrodu!!! efekt powala na kolana!
Kolory w Twoim ogrodzie są zachwycające.
Bogdzia 21:27, 03 cze 2013

danuta_ napisał(a)
Bożenko - stworzyłas coś pieknego i niepowtarzalnego - cieszę się , że Twoje dzieło będe mogła obejrzeć za pośerdnictwem tv - szefowa wiedziała co robi - ogród wspaniały, wart pochwał i zachwytów! Na pewno troszkę stres towarzyszył, ale całe szczęście już po wszystkim : Pozdrawiam serdecznie

Największy stres jeszcze ciągle przed nami.Na szczęsście szybko tego nie pokażą.
Bogdzia 21:31, 03 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)
Bożenko oglądałam różne metamorfozy, zdjęcia przed i po. Muszę jednak przyznać, że oniemiałam po zobaczeniu efektu Twojej pracy!!! Chyba nikt sobie ni zdawał sprawy ile wysiłku włożyliście w założenie ogrodu!!! efekt powala na kolana!
Kolory w Twoim ogrodzie są zachwycające.

Marzenko mój ogród to zaprzeczenie Twojego gustu , popatrz ile koloru czerwonego którego nie lubisz i naturalistyczny i ...długo by wymieniac. Dzięki za miłe słowa ale przecież nie każdemu musi sie podobac.Mój ogród jest trochę taki na jaki pozwoliło mi zdrowie więc nie całkiem to co bym chciała ale nie narzekam , niech bedzie wesoły i kolorowy bo tego starszym ludziom pewnie najbardziej potrzeba.
Betka 21:31, 03 cze 2013

Bogdzia napisał(a)
Uważaj z nawozem dla nowo posadzonych rh,ja w pierwszym roku wogóle nawozu nie daję bo łatwo spalic korzenie a jak mają kwaśny torf to nawóz w pierwszym roku nie jest potrzebny.

Bogdziu a to mnie nastraszyłaś Posadziłam go w torf ale pan od kturego kupiłam powiedział że nie jest kw.więc nasypałam sporą garść nawozu i wymieszałam z nim i w to posadziłam .Jak mówisz, wyciągnąć go z tamtąd? czy nie ?
Bogdzia 21:41, 03 cze 2013

Betka napisał(a)

Bogdziu a to mnie nastraszyłaś Posadziłam go w torf ale pan od kturego kupiłam powiedział że nie jest kw.więc nasypałam sporą garść nawozu i wymieszałam z nim i w to posadziłam .Jak mówisz, wyciągnąć go z tamtąd? czy nie ?

Czy dobrze zrozumiałam że torf nie był kwaśny? I napisz kiedy go sadziłas wtedy odpowiem na Twoje pytanie.
hanka_andrus 21:49, 03 cze 2013

Bożenko, tyle tu słów zachwytu padło,że ja swoich 3 groszy już nie muszę dodawać, bo wiesz jakie jest moje zdanie. Chcę tylko zaznaczyć, że śledzę, oglądam ,podziwiam i zdrowia gospodarzom życzę!
Ściskam!
Bogdzia 21:52, 03 cze 2013

hanka_andrus napisał(a)
Bożenko, tyle tu słów zachwytu padło,że ja swoich 3 groszy już nie muszę dodawać, bo wiesz jakie jest moje zdanie. Chcę tylko zaznaczyć, że śledzę, oglądam ,podziwiam i zdrowia gospodarzom życzę!
Ściskam!

Haniu miło że zajrzałas a ja dziś nie mogłam znaleźc Twojego wątku a teraz już znajdę i zobaczę co u Ciebie. Twoje piwonie rosna , kwitnąc nie będą ale poczekam cierpliwie . Pozdrówka.
agniecha973 22:20, 03 cze 2013

Bogdzia napisał(a)

Aniu kolorów w nim nie brakuje. Ja kocham wszystkie kolory i brak jakiegokolwiek boleśnie bym odczuła , a że to nie jest modne?, niech sie inni martwią o mody, ja robię sobie małe kolorowe przyjemności i ani myslę z nich zrezygnowac.

Brawo! Popieram bycie niemodnym w takim stylu Choć wydaje mi się, że odkąd zmieniam swój ogród z ogrodowiskiem, to jednak jestem pod większym wpływem mody i kolorów i dużo więcej kombinuję(obym nie przekombinowała). Kolory rh są piękne i nic nie drażni, żadne połączenie. Pamiętam jak czytałam na początku bytności tutaj, żeby wybrać zestaw kolorów, w których będzie się urządzać ogród, to nie mogłam tego zrozumieć. W sumie do tej pory tego nie akceptuję, bo jak wybiorę fiolet - biel - niebieski - różowy, to już nie mam miejsca na żółty, który tak bardzo lubię w ogrodzie??? To nie dla mnie.
Metamorfoza na zdjęciach NIESAMOWITA! Wielkie brawa dla Was Bogdziu. Powinniście być dumni ze swojej pracy, ale pewnie jesteście.
Bogdzia 22:27, 03 cze 2013

agniecha973 napisał(a)

Brawo! Popieram bycie niemodnym w takim stylu Choć wydaje mi się, że odkąd zmieniam swój ogród z ogrodowiskiem, to jednak jestem pod większym wpływem mody i kolorów i dużo więcej kombinuję(obym nie przekombinowała). Kolory rh są piękne i nic nie drażni, żadne połączenie. Pamiętam jak czytałam na początku bytności tutaj, żeby wybrać zestaw kolorów, w których będzie się urządzać ogród, to nie mogłam tego zrozumieć. W sumie do tej pory tego nie akceptuję, bo jak wybiorę fiolet - biel - niebieski - różowy, to już nie mam miejsca na żółty, który tak bardzo lubię w ogrodzie??? To nie dla mnie.
Metamorfoza na zdjęciach NIESAMOWITA! Wielkie brawa dla Was Bogdziu. Powinniście być dumni ze swojej pracy, ale pewnie jesteście.

Agnieszko dumni nie jestesmy bo my dla siebie robimy ten ogród a nie do pokazywania . Faktycznie że pokazałam na Ogrodowisku ,miałam zamiar niewiele byle móc z Wami pogadac a rozwinęło się więcej niz zamierzałam i potem gdy chcialam odejśc też mi sie nie udało wiec o ogrodzie mówi sie wiecej niz bym chciała ale on nadal jest tworzony tylko dla nas.Pozdrawiam serdecznie.Idę zobaczyc co u Ciebie.