Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

eliza3 19:59, 26 cze 2013

Bożenko, piękne zdjęcie z liliami, wcale się nie dziwię, że jesteś z nich dumna, są wyjątkowo piękne.
Róże też ślicznie Ci kwitną.
U mnie wszystko oklapnięte i nasiąknięte wodą, chyba tylko rh się cieszą z takiej pogody, bo teraz mają większe zapotrzebowanie na wodę
Joku 20:14, 26 cze 2013

Bogdziu, załapałam się na paradę twoich róż i lilii. Jeszcze piękniejsze od rododendronów i azalii.
ka1sia 20:21, 26 cze 2013

Bogdziu, ależ urocze te Twoje róże i lilie a kwiat paproci znaleziony w taką noc na pewno przyniesie Ci dużo szczęścia, czego Ci z całego serducha życzę
Bogdzia 20:24, 26 cze 2013

eliza3 napisał(a)
Bożenko, piękne zdjęcie z liliami, wcale się nie dziwię, że jesteś z nich dumna, są wyjątkowo piękne.
Róże też ślicznie Ci kwitną.
U mnie wszystko oklapnięte i nasiąknięte wodą, chyba tylko rh się cieszą z takiej pogody, bo teraz mają większe zapotrzebowanie na wodę

To prawda ze rh teraz wody potrzebuja ale jak będzie za dużo to też niedobrze bo nie lubią miec korzeni w stojącej wodzie.Pogoda okropna ale ma się poprawiac więc jest nadzieja. Pozdrówka Elizko.
AgnieszkaW 20:26, 26 cze 2013

Pooglądałam Bogdziu lilie i kwiat paproci, i róże, i Ciebie w liliach, i wszystko piękne. Buziaki
Bogdzia 20:28, 26 cze 2013

Joku napisał(a)
Bogdziu, załapałam się na paradę twoich róż i lilii. Jeszcze piękniejsze od rododendronów i azalii.

Miło mi że Ci sie podobają , jest to na pewno zupełnie inny obraz niż jak kwitną rh.Myślę ze takie zmiany sa dobre w ogrodzie . U mnie na wiosnę szał kolorów rh , potem dużo spokojniej i kameralnie po kacikach róże i lilie, potem nieco więcej floksy , dzielżany i inne i jesień znów szał rudości na bukach. Takie zmiany dobrze robią na psychikę i wzrok. Pozdrawiam Jolu serdecznie . Muszę do Ciebie wpaśc i zobaczyc co u Ciebie.
Bogdzia 20:31, 26 cze 2013

ka1sia napisał(a)
Bogdziu, ależ urocze te Twoje róże i lilie a kwiat paproci znaleziony w taką noc na pewno przyniesie Ci dużo szczęścia, czego Ci z całego serducha życzę

Szczęście zawsze potrzebne i oby było bo zapotrzebowanie jest spore.Zdjęcia mam całkiem nie uporzadkowane i tak wklejam co mi w ręce wpadnie ale dzis pokażę ptaszki. Kasiu, widzę Twój sympatyczny uśmiech i też sie usmiecham do Ciebie. Fajnie ze Cię poznałam.
Bogdzia 20:32, 26 cze 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Pooglądałam Bogdziu lilie i kwiat paproci, i róże, i Ciebie w liliach, i wszystko piękne. Buziaki

Agnieszko dzieki. Mam nadzieje ze u Ciebie nie ma potopu i ogród jak zwykle piekny. Zajrzę.
Bogdzia 20:39, 26 cze 2013

U mnie w karmniku na ogól są jakieś ziarenka i wczoraj podpatrzyłam jak grubodziób przyprowadził swoje podrośnięte pisklęta na jedzenie. Pisklaki siedziały na gałęzi a on wybierał z karmnika ziarenka i je karmił. Młode podglądały jak lądowac na karmniku co dla duzego ptaka wcale nie jest łatwe i po południu już same potrafiły zdobyc pokarm. Młode różnią sie ubarwieniem więc łatwo poznac ze w gifie to właśnie młodziki a nie stary ptak.

Bogdzia 20:40, 26 cze 2013