Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 09:28, 26 cze 2013

Ewa napisał(a)
Od rana mam dobry humor......bo poczytałam u Ciebie Bogdziu

Jak ja lubie jak ktos pisze ze dzieki mnie ma dobry humor. Dzięki Ewuś a ja na nalewkę co dzien popatruję ale szkoda bedzie wypic. Cudna naklejka, dopracowane szczególiki, podziwiam.Buźka.
Bogdzia 09:47, 26 cze 2013

Troche różnych zdjec.

Bogdzia 09:47, 26 cze 2013

Bogdzia 09:48, 26 cze 2013

Margolka 11:03, 26 cze 2013

Witaj Bogdziu Widzę, ze ty tez z moich okolic - fajnie Nie pamiętam, czy juz u ciebie byłam, coś mi swita, ze byłam, ale w pierwszej części wątku... Wczoraj ogladałam jeszcze raz i muszę ci powiedzieć, że szczękę zbierałam z podłogi Jak pieknie i jakie kolory! Rany, coś wspaniałego. Gratuluję ogrodu i podziwiam za ciężką pracę.
Serdecznie pozdrawiam. Małgosia
Mala_Mi 12:02, 26 cze 2013

Mówisz, że Cię róże nie lubią..... jakoś tego nie widać

A lelijek ani się waż wykopywać..masz mieć u siebie ten wielki cudny łan... grzech i obraz je wykopywać.. ich miejsce jest w tej dużej kupce ..... wiec ja proszę tylko codziennie o jedno zdjęcie.. z różnych ujęć... I od razu mówię, że się mi nie znudzi
Twoje liliowce całe w pakach.... niedługo zakwitną
bociek 19:03, 26 cze 2013

Bozenko piekne roze pokazujesz I ten bialy dzwonek jest sliczny. Mam nadzieje, ze nie odczuwasz pogody. U nas potwornie wieje, tesciowa chodzi po scianach - bardzo zle znosi takie zmiany pogody Ale to znaczy, ze jak sie juz wywieje i wypada to bedzie slonko i do tego slonka mamy coraz blizej

Sciskam
Bogdzia 19:42, 26 cze 2013

Margolka napisał(a)
Witaj Bogdziu Widzę, ze ty tez z moich okolic - fajnie Nie pamiętam, czy juz u ciebie byłam, coś mi swita, ze byłam, ale w pierwszej części wątku... Wczoraj ogladałam jeszcze raz i muszę ci powiedzieć, że szczękę zbierałam z podłogi Jak pieknie i jakie kolory! Rany, coś wspaniałego. Gratuluję ogrodu i podziwiam za ciężką pracę.
Serdecznie pozdrawiam. Małgosia

Małgosiu miło Cię poznac. Mam nadzieję ze bedzie okazja żeby sie spotkac w gronie osób z okolic Łodzi. Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 19:50, 26 cze 2013

asc napisał(a)
Mówisz, że Cię róże nie lubią..... jakoś tego nie widać

A lelijek ani się waż wykopywać..masz mieć u siebie ten wielki cudny łan... grzech i obraz je wykopywać.. ich miejsce jest w tej dużej kupce ..... wiec ja proszę tylko codziennie o jedno zdjęcie.. z różnych ujęć... I od razu mówię, że się mi nie znudzi
Twoje liliowce całe w pakach.... niedługo zakwitną

No nie lubią ale toleruja , dobre i to .Przyjdzie jesień albo wiosna to pogadamy o cebulkach.Wśród liliowców jest jeden morelowy kolor średnio wysoki, pełny , myslę że Ci się spodoba , bardzo go lubię.
Bogdzia 19:57, 26 cze 2013

bociek napisał(a)
Bozenko piekne roze pokazujesz I ten bialy dzwonek jest sliczny. Mam nadzieje, ze nie odczuwasz pogody. U nas potwornie wieje, tesciowa chodzi po scianach - bardzo zle znosi takie zmiany pogody Ale to znaczy, ze jak sie juz wywieje i wypada to bedzie slonko i do tego slonka mamy coraz blizej

Sciskam

Po wielkich kwitnących rh ogród już zawsze robi wrazenie pustego . Róz trochę mam i w tym roku nawet nie zmarzły ale choc sa piękne giną w ogrodzie.Takiej masy kwiatów jak rh niczym nie da sie powtorzyc.Co do pogody to owszem bardzo odczuwam ale ponieważ nic na to poradzic nie można to trzeba przetrzymac.dziś wyjątkowo brzydki, mokry i zimny dzień.Kasiu serdecznie Cię pozdrawiam i mam przed oczyma Twój bardzo sympatyczny obraz.