Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

AgnieszkaW 20:47, 26 cze 2013

Potop, hmm... już o tym nie piszę Bogdziu (choć dwa dni temu bylo u nas oberwanie chmury), wolę pokazywać te lepsze strony ogrodu. Fajną animację zrobiłaś z ptaszkami.
Mala_Mi 21:06, 26 cze 2013

Kazkowi kazałam powiesić jeszcze raz ten karmnik..bo tak podsypujemy w taki stojący.. jak się maja młode nauczyć, jak karmnika nie ma I akacji nie ma z której sięgały do karmnika

Jak masz gdzieś w to wrzuć fot morelowego liliowca.. a tego Cosmopolitan nie chcesz?? Są niskie ok 40 cm... czerwone .... i niskie pomarańczowe też są, ale nie wiem jaka odmiana, zapomniałam sie zapytać..
Jak klikniesz na zdjęcie to powiększy
http://byliny-olsztyn.pl/2013/03/hemerocallis-hybrida-cosmopolitan-liliowiec-ogrodowy/
EPODLAS 21:13, 26 cze 2013

Bogdziu, podziwiam twoją pasję do podpatrywania ptaków. U mnie na działce zainteresował mnie mały ptaszek, który piórka ma żółte. Nieduży, taki jak wróbel, nigdy nie udało mi się go sfotografować, może tym razem jak będę na działce?
yolka 21:13, 26 cze 2013

an_tre napisał(a)
uroczo ci z nimi dzieci przerosły mamę

A ku ku
Bogdzia 21:14, 26 cze 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Potop, hmm... już o tym nie piszę Bogdziu (choć dwa dni temu bylo u nas oberwanie chmury), wolę pokazywać te lepsze strony ogrodu. Fajną animację zrobiłaś z ptaszkami.

Agnieszko to bardzo wspólczuje. Mam nadzieje że chociaz warzywnika nie zalało.
AgnieszkaW 21:16, 26 cze 2013

Nie Bogdziu, ocalał.
Bogdzia 21:17, 26 cze 2013

asc napisał(a)
Kazkowi kazałam powiesić jeszcze raz ten karmnik..bo tak podsypujemy w taki stojący.. jak się maja młode nauczyć, jak karmnika nie ma I akacji nie ma z której sięgały do karmnika

Jak masz gdzieś w to wrzuć fot morelowego liliowca.. a tego Cosmopolitan nie chcesz?? Są niskie ok 40 cm... czerwone .... i niskie pomarańczowe też są, ale nie wiem jaka odmiana, zapomniałam sie zapytać..
Jak klikniesz na zdjęcie to powiększy
http://byliny-olsztyn.pl/2013/03/hemerocallis-hybrida-cosmopolitan-liliowiec-ogrodowy/

Aniu poszukam jutro bo mam w pamięci zewnętrznej , a cosmopolitana nie mam ale piękny jest. Trzeba będzie kupic .
Bogdzia 21:22, 26 cze 2013

EPODLAS napisał(a)
Bogdziu, podziwiam twoją pasję do podpatrywania ptaków. U mnie na działce zainteresował mnie mały ptaszek, który piórka ma żółte. Nieduży, taki jak wróbel, nigdy nie udało mi się go sfotografować, może tym razem jak będę na działce?

Bożenko aparat zawsze w pogotowiu. Spojrze przez okno i natychmiast robię .Jak żólty to może kulczyk lub trznadel.Bardzo się cieszę ze Cię poznałam . Z wyglądu jestes taka jak na zdjeciach ale bardzo wesoła z Ciebie dziewczyna czego na zdjeciach nie było widac. Pozdrówka.
Bogdzia 21:23, 26 cze 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Nie Bogdziu, ocalał.

Cieszę sie bo szkoda by było Twojej pracy.Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia 21:26, 26 cze 2013

yolka napisał(a)

A ku ku

A ku ku Jolu. Wołałam coś do eMa a on mi zdjęcie zrobił.