Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Konstancja30 21:59, 26 cze 2013

Bożenko ... ja zawsze u ciebie ciofam ... ciofam ... ciofam ... bo tyle pięknych obrazów a potem mi ginie to co napiszę i jak wracam to nie ma nic ... przez to ciofanie ... a jak nie iść wstecz jak ciągle chcę coś jeszcze raz zobaczyć

bardzo się cieszę, że podwójnie cię uściskałam na dzień dobry bo potem to już wszystko mi przelatywało przed oczami jak we śnie ... ktoś kogoś witał ... ktoś coś mówił ... wrażenia do dziś wywołujące uśmiech ... tak piękne, ze aż nierzeczywiste

Bożenko gify wspaniałe ... idealnie i z wyczuciem wybierasz obrazki i przywracasz kadrom życie ... raz to jest wesołe ... raz nostalgiczne ... jestem pod wrażeniem ... super ...

pozdrawiam Iza

tym razem wracałam do maruny ... zatrzymałam się przy ptaszkach i nie dam zginąć temu co napisałam ... pilnuję się bo to co zginęło to przez moja roztargnienie ... pewnie zamykałam okienko przed wysłaniem ... ...
Bogdzia 22:10, 26 cze 2013

Izuś nie przejmuj się brakiem wpisów bo to nie jest najważniejsze, dla mnie ważne jest ze nie denerwuje Cię Twój M całujący sie bez końca z Kasia a przecież to moja sprawka.Miło było znów Was spotkac. Pozdrawiam serdecznie.
Konstancja30 22:18, 26 cze 2013

Bogdzia napisał(a)
Izuś nie przejmuj się brakiem wpisów bo to nie jest najważniejsze, dla mnie ważne jest ze nie denerwuje Cię Twój M całujący sie bez końca z Kasia a przecież to moja sprawka.Miło było znów Was spotkac. Pozdrawiam serdecznie.

bardzo lubię Kasię a u niej na wątku też mało zaznaczam, ze jestem ... zapamiętać ... poprawić ... a M jakiż on tam szarmancki ))) ... no i masz oko ...
Poziomka 22:47, 26 cze 2013

Bożenko dopiero dzisiaj oglądałam Twoje martagony . Cudne.
W tym roku zakwitły moje wszystkie trzy , jaka byłam dumna, a teraz widzę że moje to liliputki.
Pozdrawiam Jasia
Bogdzia 22:49, 26 cze 2013

Konstancja30 napisał(a)

bardzo lubię Kasię a u niej na wątku też mało zaznaczam, ze jestem ... zapamiętać ... poprawić ... a M jakiż on tam szarmancki ))) ... no i masz oko ...

To się cieszę . Adamo zawsze szarmancki , wszyscy to wiedza.
weronika77 22:51, 26 cze 2013

Odwiedziłam ogród podróżniczki i zadam pytanie na pryw. Róże piękne. Dobranoc z moim załącznikiem z deszczowego ogrodu.
Bogdzia 22:56, 26 cze 2013

Poziomka napisał(a)
Bożenko dopiero dzisiaj oglądałam Twoje martagony . Cudne.
W tym roku zakwitły moje wszystkie trzy , jaka byłam dumna, a teraz widzę że moje to liliputki.
Pozdrawiam Jasia

Jasiu Ty to na pewno wiesz ze obfitośc kwitnienia zależy w najwiekszym stopniu od wielkości cebulki. Ja swoje co jakiś czas dziele zeby miały sie gdzie rozrastac , no i w ten sposób przybywa mi cebulek choc jest to dosc wolne tempo i ostatnio wszystkie nowe rozdaję ale myślę ze wtedy lepiej rosna .Mam znajomą która ma ich wiele ale nigdy nie wykopywała i jak się raz za nie wzięła to podobno wogóle nie mogła sie dokopac do cebulek tak głęboko uciekły w ziemie , tak więc trzeba je pilnowac. Zrób zdjecie swoich i wstaw. Pozdrówka przesyłam. Ale u Ciebie musi byc teraz pieknie jak kwitną róze a na wątku tego nie widac. Wstaw troche zdjęc-proszę.
Kindzia 23:07, 26 cze 2013

Kwiat paproci znalazłaś???? Ja myślałam, że to tylko w mojej Babcinki bajkach, które pamiętam jeszcze z dzieciństwa, kwitną...Szczęściara

Ale lilie!!! Ogromne i piękne! Ale Twoja szczęśliwa buzia z nimi piękniejsza!
GorAna 23:07, 26 cze 2013

Co ja tu widzę.....kwiat paproci?
a mówią, że to tylko panny na wydaniu znajdowały
Co to się porobiło normalnie XXI wiek toż to szok - jak mawiał Pawlak
Pozdrawiam
Mala_Mi 23:07, 26 cze 2013