Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 19:18, 31 sie 2012

Bogdzia napisał(a)

PO żółtym i czerwonym stoi w kolejce niebieski.... to tak a pro po wpisu Basi

Lubię wszystkie kolory.... ale jakbym miałą ustawiać w kolejce to czerwony, żółty, niebieski, ... różowy chyba na końcu.... a przed różem biały.. ale patrząc na moje nasadzenia.... to są wszystkie kolory i to mi się podoba najbardziej I dlatego podoba mi sie u Ciebie.. bo jest też kolorowo

To u mnie dokładnie taka sama kolejnośc by była. Niesamowite że myślimy jednakowo.A jak mnie sie podobało u Ciebie!

A mi u Ciebie
Joanka 19:44, 31 sie 2012

Bogdzia napisał(a)

Śliczne
Bogdzia 19:44, 31 sie 2012

asc napisał(a)

PO żółtym i czerwonym stoi w kolejce niebieski.... to tak a pro po wpisu Basi

Lubię wszystkie kolory.... ale jakbym miałą ustawiać w kolejce to czerwony, żółty, niebieski, ... różowy chyba na końcu.... a przed różem biały.. ale patrząc na moje nasadzenia.... to są wszystkie kolory i to mi się podoba najbardziej I dlatego podoba mi sie u Ciebie.. bo jest też kolorowo

To u mnie dokładnie taka sama kolejnośc by była. Niesamowite że myślimy jednakowo.A jak mnie sie podobało u Ciebie!

A mi u Ciebie

No i prosze jak się miło zrobiło.
Bogdzia 19:52, 31 sie 2012

Napisałam nowy wierszyk ale niestety nie daje się przenieśc do tego wątku. Nigdy takich trudności nie było. Próbowałam wkleic link i też się nie daje. Zostaje więc tylko w bajkach.

Bogdzia 19:53, 31 sie 2012

Joanka napisał(a)

Śliczne

Dzięki Joasiu.
Mala_Mi 19:54, 31 sie 2012

Lecę poszukać bajek Bo mi skasowało obserwowane.....
Mala_Mi 20:02, 31 sie 2012

Jak zwykle fajne fotki i fajna bajka dla dzieci w wieku od lat 2 do 102
I wytpatrzyłam hortensję o rozmiarach takich BIG. Jak i twoje rh
Bogdzia 20:14, 31 sie 2012

asc napisał(a)
Jak zwykle fajne fotki i fajna bajka dla dzieci w wieku od lat 2 do 102
I wytpatrzyłam hortensję o rozmiarach takich BIG. Jak i twoje rh

Hortensja musi byc duża bo nie było by jej widac zza azalii, nie miała wyjścia i urosła.
weronika77 20:45, 31 sie 2012

Bogdzia napisał(a)

Bogdziu, hortensja którą u mnie pokazałaś może trochę mała, ale zobaczysz za rok. Moja dwuletnia wygląda pięknie, i jak urosła. Cierpliwie czekaj. Pamiętam o piwonii, jutro będziemy dzielić, a potem pomyślę jak Ci przekazać. Czy mogę liczyć na parzydło?
Wiersz piękny, Ty jednak masz talent ( nie jeden). Pozdrawiam!

Weroniko oczywiście parzydło w każdej chwili możesz dostac. Może będziesz w sobotę na giełdzie pod halą?Rozumiem że chodzi o wysokie , bo jeśli dobrze pamiętam niskie masz ale mogę dac obydwa. Napisz czy będziesz na giełdzie albo czy masz inny pomysł.

Nie będę w sobotę na giełdzie, ale myślę, że wybierzemy się na Święto Róży do Kutna albo na Wystawę do Skierniewic, może będzie po drodze, napiszę. Albo przy okazji jazdy do Łodzi.
Bogdzia 21:28, 31 sie 2012

weronika77 napisał(a)

Bogdziu, hortensja którą u mnie pokazałaś może trochę mała, ale zobaczysz za rok. Moja dwuletnia wygląda pięknie, i jak urosła. Cierpliwie czekaj. Pamiętam o piwonii, jutro będziemy dzielić, a potem pomyślę jak Ci przekazać. Czy mogę liczyć na parzydło?
Wiersz piękny, Ty jednak masz talent ( nie jeden). Pozdrawiam!

Weroniko oczywiście parzydło w każdej chwili możesz dostac. Może będziesz w sobotę na giełdzie pod halą?Rozumiem że chodzi o wysokie , bo jeśli dobrze pamiętam niskie masz ale mogę dac obydwa. Napisz czy będziesz na giełdzie albo czy masz inny pomysł.

Nie będę w sobotę na giełdzie, ale myślę, że wybierzemy się na Święto Róży do Kutna albo na Wystawę do Skierniewic, może będzie po drodze, napiszę. Albo przy okazji jazdy do Łodzi.

Dobrze to daj znac kiedy będziesz mogła przyjechac.Pozdrawiam.