Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Klamber 22:26, 31 sie 2012

Bogdziu, cieszę się że wpadłaś do mnie, ja mało ptaszków robię, nie mam czasu ale Twoje wyśmienite. to chyba młodziaki.
Bogdzia 22:30, 31 sie 2012

Klamber napisał(a)
Bogdziu, cieszę się że wpadłaś do mnie, ja mało ptaszków robię, nie mam czasu ale Twoje wyśmienite. to chyba młodziaki.

Tak ,też myślę że to młode. Pozdrawiam Robercie.
Milka 11:54, 01 wrz 2012

asc napisał(a)

PO żółtym i czerwonym stoi w kolejce niebieski.... to tak a pro po wpisu Basi

Lubię wszystkie kolory.... ale jakbym miałą ustawiać w kolejce to czerwony, żółty, niebieski, ... różowy chyba na końcu.... a przed różem biały.. ale patrząc na moje nasadzenia.... to są wszystkie kolory i to mi się podoba najbardziej I dlatego podoba mi sie u Ciebie.. bo jest też kolorowo

To u mnie dokładnie taka sama kolejnośc by była. Niesamowite że myślimy jednakowo.A jak mnie sie podobało u Ciebie!

A mi u Ciebie

a mi u was z kolorami mam podobnie, jakoś żółtego najmniej, ale z drugiej strony, jak mam tyle aksamitek...?
Bogdzia 18:57, 01 wrz 2012

irena_milek napisał(a)

PO żółtym i czerwonym stoi w kolejce niebieski.... to tak a pro po wpisu Basi

Lubię wszystkie kolory.... ale jakbym miałą ustawiać w kolejce to czerwony, żółty, niebieski, ... różowy chyba na końcu.... a przed różem biały.. ale patrząc na moje nasadzenia.... to są wszystkie kolory i to mi się podoba najbardziej I dlatego podoba mi sie u Ciebie.. bo jest też kolorowo

To u mnie dokładnie taka sama kolejnośc by była. Niesamowite że myślimy jednakowo.A jak mnie sie podobało u Ciebie!

A mi u Ciebie

a mi u was z kolorami mam podobnie, jakoś żółtego najmniej, ale z drugiej strony, jak mam tyle aksamitek...?

Problem w tym czy Ci się te aksamitki podobają?A ja dziś kupiłam żółte krokusy ale tylko jedna paczuszkę bo zamówiłam w internecie ale przecież nie mogę wyjśc ze sklepu z pustą ręką i jeszcze krokusy Trikolor i 65 tulipanów i lilie i kwiatki w doniczkach, no i poczułam się od razu lepiej.Uwielbiam kupowac roslinki.
barbara_kraj... 19:16, 01 wrz 2012

Bajka o rudziku wraz z pięknymi zdjęciami jest tu: https://www.ogrodowisko.pl/watek/1197-bajki-przyrodnicze?page=25
Bogdzia 19:19, 01 wrz 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Bajka o rudziku wraz z pięknymi zdjęciami jest tu: https://www.ogrodowisko.pl/watek/1197-bajki-przyrodnicze?page=25

Basiu bardzo dziękuje bo ja nadal nie mogę wstawic.
barbara_kraj... 19:21, 01 wrz 2012

Bogdzia 19:23, 01 wrz 2012

barbara_krajewska napisał(a)

Mala_Mi 20:36, 01 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)

A ja dziś kupiłam żółte krokusy ale tylko jedna paczuszkę bo zamówiłam w internecie ale przecież nie mogę wyjśc ze sklepu z pustą ręką i jeszcze krokusy Trikolor i 65 tulipanów i lilie i kwiatki w doniczkach, no i poczułam się od razu lepiej.Uwielbiam kupowac roslinki.

A ja dziś dzielnie tylko oglądałam.. i nic nie kupiłam Krokusy trikolorki są z tych malutkich.... ale jak sie rozłożą do słoneczka.. to wyglądaja magicznie
Bogdzia 20:44, 01 wrz 2012

asc napisał(a)

A ja dziś kupiłam żółte krokusy ale tylko jedna paczuszkę bo zamówiłam w internecie ale przecież nie mogę wyjśc ze sklepu z pustą ręką i jeszcze krokusy Trikolor i 65 tulipanów i lilie i kwiatki w doniczkach, no i poczułam się od razu lepiej.Uwielbiam kupowac roslinki.

A ja dziś dzielnie tylko oglądałam.. i nic nie kupiłam Krokusy trikolorki są z tych malutkich.... ale jak sie rozłożą do słoneczka.. to wyglądaja magicznie

Aniu nic nie kupiłaś? Nie było roślin?