Jak sobie czytałam.. to duży ptak znów wleciał w szybę... był to sierpówka.. ale odleciała.. aż dziwne.. muszę chyba nakleić jeszcze większe znaczki... chociaż uderzyła prawie w znak ptaka na szybie.. ślad pozostał

A może ją jastrząb gonił i dlatego ...
U Ciebie odpowiem Agnieszce i Irence... mam nadzieję, że sie nie pogniewasz.. dla ptaków nie musi być staw.. wystarczy zagłębienie w ziemi... małe ciurkadełko. Najważniejsze by z tyłu były krzaki w które ptaki sie mogą schować.. Ptaki chętniej kąpią sie w ciurkadełku niż w stawie.. bo maja płytko, a fontanna na środku robi jak najlepsze jakuzi

U Ciebie Bogdziu podpatrzyłam wyżłobiony kamień.. w którym stoi woda.. i też wydłubaliśmy środek kamienia... i to taka super ptasia wanna

Koszt niewielki takeigo urządzenia i można zrobić ptasie spa własnymi siłami... frajda niesamowita.. nie tylko dla ptaków

U mnie jeszcze pies z tego sie cieszy, bo tam lubi pić wodę i głowę moczyć pod fontanną
Obrazki na ścianach cudowne, fioletowe rh obłędne... a ja zobaczę co będzie z moimi po zimie.. bo może małą rewolucja na jednej rabacie zrobię . i tak jako pośrednie tło posadzić rh
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.