O właśnie wkleiłam grubodzioba. U mnie na razie ich nie byo , to zdjecie jest z czerwca.Myśle ze bedą dopiero w styczniu. Zajrzę zobaczyc Twojego. Pozdrówka.
Będe robic pierogi na wigilię i uszka do barszczu . Pierogi z kapusta i grzybami. Oczywiście ze mrożę. Wszelkiego rodzaju pierogi mrożę Krysiu . Gotuję , układam na talerzach zeby ostygły i pakuje na tacki , owijam folią do żywności tą przezroczysta i mrożę. Ja nie lubie gotowac a lubię jesc. Jak gotuje to zawsze dużo i mrozę zeby miec pyszne dni bez robotya teraz wiadomo przed wigilią trzeba trochę podszykowac zeby miec jak najmniej pracy.Jak u mnie byłyście to były pierogi z miesem też wcześniej mrozone ale Ty pewnie nie jadłaś bo z Karola szybko wyjechałyście.Pozdrawiam serdecznie.
Aparat mam bardzo już stary jak na taki sprzęt bo kupiony w 2005r . To Konica Minolta Z 3 . Konica Minolta już aparatów nie produkuje a ja jestem z niego bardzo zadowolona i wciaz oglądam inne żeby coś nowego kupic ale zawsze znajduje jakieś wady wiec nadal nim robę . Do zdjec makro jest świetny.Natomiast kiepski do zdjęc w pomieszczeniach ale takie rzadko robię.Pozdrówka.
Marzenko no teraz to już będe zazdrościc, nawet nie wiesz jaki super prezent Ci ta pogoda robi. Ksawery wiał mocno i bardzo wysuszył liście rh , jeśli teraz bedzie slonko to woda znów odparuje i rh będą bardzo narazone na suszę fizjologiczną ,ale jeśli ziemia troszke choc rozmarznie i spadnie deszcz to rh znów sie napiją i bedą w super kondycji. U mnie gorzej bo jest ostre słońce i zamarznięta ziemia -5 stopni. Czekam żeby sie ociepliło to bedę podlewac ale jesli ziemia nie odtaje choc troszke to moja praca nie ma sensu i dlatego Ci zazdroszcze.Pozdrówka.
dokładnie, jak witaminy Bodziu
U mnie w nocy mróz ale i śnieg leżał grubą warstwą. od jutra zapowiadają wiosnę, pożyjemy zobaczymy
pozdrawiam serdecznie
Lato Twój "stary aparat" pięknie zatrzymał
Odcień błękitu jak najbardziej wskazany o tej porze.
A takie kolory lubię. Nawet grubodziób się dostosował!