Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:01, 08 gru 2013

ZbigniewG napisał(a)
Bogdzia jak się nauczę wykorzystywać jego możliwości (ma też częściowo ręczne ustawienia) to chyba nie będę narzekać zwłaszcza że jak sprawdziłem teraz ofertę(hx20v) na agito to kupiłem go o 600zł taniej, miałem na niego chrapkę wcześniej ale cena mnie blokowała

Poczytałam o nim troche , chwalą go właściwie w każdej sytuacji , myślę ze bedzesz zadowolony.
Bogdzia 21:14, 08 gru 2013

Kindzia napisał(a)
Wietrzysko się skończyło, pierogi zamrożone (ja surowe mrożę), ciasto się studzi...można żyć

Spróbuję się nie interesować tak jawnie ptaszkami, może je jakoś z czasem obłaskawię

Pozdrówka

To szybka jesteś z tymi pierogami, a z ptaszkami na pewno się uda. Pozdrówka.
Bogdzia 21:20, 08 gru 2013

kasiek napisał(a)
Alez robisz piekne ujecia zwierzaków. Normalnie bajka
A jak ze sniegiem u Ciebie?

Śniegu troszke tylko lezy , liczę ze i on stopnieje i podleje roślinki i że ziemia jeszcze choc na troszke rozmarznie.A zdjęcia to wiadomo jak sie uda bo zwierzat nie da sie do zdjęc ustawic.Pozdrówka Kasiu.
Bogdzia 21:21, 08 gru 2013

Agania napisał(a)
Piękny grubodziób, robaczek i chaber też wyjątkowe

u mnie była sójka, ale zanim ustawiłam aparat, to już odleciała

Mnie tez sójka nie jeden raz odleciała ale w końcu przecież sie uda .Trzeba próbowac.Pozdrówka.
Bogdzia 21:26, 08 gru 2013

grazyna napisał(a)

Jak dobrze, że to napisalaś Bożenko !
Ja mam identycznie, też dużo gotuję i mrożę, by w tej kuchni nie stać stale Jak słyszę, że niektóre znajome robią codziennie, świeżutkie - to miewam czasami wyrzuty sumienia, ale nie aż tak duże, by je naśladować
Zresztą one stale są zmeczone, a ja tylko czasami, wiesz o czym mówię Bożenko

I cudnie, że tu zajrzałam... zapowiadają u nas jutro ulewy i już narzekałam, że dopiero rozwichrowany Ksawery odszedł, a tu jakaś deszczówka idzie bezimienna U Ciebie czytam, że to błogosławieństwo dla Rh.
Chwała deszczowi, który nadchodzi

Grażynko całe lata gotowałam codziennie żeby dzieci zdrowe jedzenie miały, Mrozic nauczyłam sie w stanie wojennym kiedy trudno było cokolwiek kupic, ale mroziłam tylko produkty a teraz juz mi sie nie chce przepracowywac , bez sensu jest stale stac przy garach.Ja też chcę deszczyk. Zapowiadaja ale u mnie mało pada więc nie wiem czy mi sie go dostanie, bardzo bym chciała.Pozdrawiam.
Bogdzia 21:29, 08 gru 2013

Welka napisał(a)
Tak myślałam, że u Ciebie jakieś piękne ptaki będzie można już oglądać i się nie myliłam, bardzo ładny grubodziób. U mnie powoli też się kręcą, ale nie takie ładne.
Pozdrawiam

Ewelinko wszyscy myśla ze u nich nie ma ładnych ptaków dokad ich nie sfotografuja bo zeby zrobic zdjecia to trzeba sie tym tematem troszke zając i wtedy więcej sie widzi.U Monte w dużym mieście też sa fajne ptaki i grubodzioby również , moja znajoma w Łodzi też mówi ze na balkon do karmnika przylatują a to chyba Ty pokazywałaś trznadle u siebie , czy się mylę????
Bogdzia 21:30, 08 gru 2013

Celina napisał(a)
Poczytałam , pooglądałam cudne fotki

POZDRAWIAM

Celinko miłego i zdrowego tygodnia życzę.
GorAna 21:37, 08 gru 2013

Poczytałam, pooglądałam....życzę udanego tygodnia
malgorzata_s... 21:46, 08 gru 2013

Ja również lubię jeść a z gotowaniem to nie koniecznie Piękny grubodziób pozdrowienia zostawiam.
gierczusia 21:51, 08 gru 2013

ZbigniewG napisał(a)
Bogdzia jak się nauczę wykorzystywać jego możliwości (ma też częściowo ręczne ustawienia) to chyba nie będę narzekać zwłaszcza że jak sprawdziłem teraz ofertę(hx20v) na agito to kupiłem go o 600zł taniej, miałem na niego chrapkę wcześniej ale cena mnie blokowała

Aaaaa ... Czyli jednak Zbyszek kupił aparat