Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

mira 22:48, 17 gru 2013

Bogdzia umiar to trudny temat
zwłaszcza w ogrodzie ja chyba przesadziłam i ponoszę konsekwencje - noga boli to raz
a dwa - gdzie umiar jak się zakupy i wiosna zaczną ?

chyba trzeba będzie nawoływać u umiar bo jak sobie przypomnę te tysiące na jesieni to wtedy wiem że to trudny temat
EPODLAS 23:01, 17 gru 2013

Bogdziu, doczytałam się że robisz choinkę dla wnuków. Ja też robię, ale moi wnukowie zobaczą tylko, moją na zdjęciach. Szczęściara jesteś. Na pewno kochasz je bardzo. Ja też tylko, zobaczę może je latem. Nawet polecieć do nich nie mogę. Nie mogę mamy zostawić, bo potrzebuję stałej opieki. Pozdrówka serdeczne.
Bogdzia 23:03, 17 gru 2013

mira napisał(a)
Bogdzia umiar to trudny temat
zwłaszcza w ogrodzie ja chyba przesadziłam i ponoszę konsekwencje - noga boli to raz
a dwa - gdzie umiar jak się zakupy i wiosna zaczną ?

chyba trzeba będzie nawoływać u umiar bo jak sobie przypomnę te tysiące na jesieni to wtedy wiem że to trudny temat

Ja dziś dostałam informacje z Benexa ze juz mozna zamówienia składac to już ,,mikołaja " męczę o kwiatki. ,,Mikołaj " w cudzysłowiu bo to nie ta pora roku na takie prezenty ale o sponsora chodzi.Jeśli chodzi o nogi znam ten ból , mało gdzie sie moge wybrac na moich.Nie ma się co umiarem zamartwiac i tak kupimy co nam się spodoba.
Bogdzia 23:06, 17 gru 2013

EPODLAS napisał(a)
Bogdziu, doczytałam się że robisz choinkę dla wnuków. Ja też robię, ale moi wnukowie zobaczą tylko, moją na zdjęciach. Szczęściara jesteś. Na pewno kochasz je bardzo. Ja też tylko, zobaczę może je latem. Nawet polecieć do nich nie mogę. Nie mogę mamy zostawić, bo potrzebuję stałej opieki. Pozdrówka serdeczne.

A ja myslałam że tylko wiosna przyjdzie a Ty juz do nich polecisz ale mama ważna tak samo jak wnuki a nawet teraz bardziej bo sama pewnie sobie nie poradzi. Ja ze swoich bardzo się cieszę i dobrze ze mam ich na miejscu za to córe mam daleko i tak to teraz jest. Dobrze ze chociaz technika sprawe ułatwia, to bardzo duzo daje. Pozdrówka.
Bogdzia 10:30, 18 gru 2013

Miłego dnia wszystkim życzę i zostawiam dopiero co sfotografowaną wiewiórę nisącą szyszkę.

an_tre 10:36, 18 gru 2013

Dziękuję Bożenko i tobie również życzę miłego dnia
wiewióra taka słoneczna
pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Rench 10:54, 18 gru 2013

Pozdrawiam Bożenko
Urszulla 12:46, 18 gru 2013

wiewióra korzysta z ostatnich chwil późnej jesieni
fajna,
a z tym umiarem poczytałam
i sama nie wiem jaka jest recepta.
Ja też kupuję sercem, co mi się podoba
Krys 12:54, 18 gru 2013

Bogdzia napisał(a)

A ja myslałam że tylko wiosna przyjdzie a Ty juz do nich polecisz ale mama ważna tak samo jak wnuki a nawet teraz bardziej bo sama pewnie sobie nie poradzi. Ja ze swoich bardzo się cieszę i dobrze ze mam ich na miejscu za to córe mam daleko i tak to teraz jest. Dobrze ze chociaz technika sprawe ułatwia, to bardzo duzo daje. Pozdrówka.

Bożenko a u Twojej córki teraz lato jest Ech w 2005r. o tej porze pakowałam sie do lotu tampozdrawiam
popcorn 12:56, 18 gru 2013

Fajny wiewiór Też dostałam maila od benexa - wiosenna przedsprzedaż. Znaczy wiosna tuż tuż!!
buziaki!!