Dla mnie wiosna zaczynała pachniec jak zaczynali sprzedaże roślin , teraz i oni coraz wczesniej zaczynają. Kilka roślinek już sobie upatrzyłam ale zamówienia jeszcze nie wysyłam bo czekam na Lilypol , też w grudniu ma byc oferta . Zobacze gdzie wiecej mi sie spodoba roślin, Pozdrówka.
Mam na tym cmentarzu siostre mamy. Dawno już tam nie byłam. Twoje pierogi i tak bedą najlepsze choc wiem że córy bardzo sie postarają . Pozdrówka Jolu.
Ze zdjeciem nie było najmniejszego problemu , robione przez okno wiec nie bała sie tak jakbym robiła biegając za nią.Miło mi Cię powitac znów u mnie. Pozdrówka.
Alinko na maj jestem z tyloma osobami umówiona ze nie ma mowy o dezercji. Nie lubię też sytuacji ,,jak w niebie" kiedy wwszyscy mają jednakowy pogląd , lubie dyskuje ale chodzi o to by miec argumenty i nie przesadzic . Tym razem obydwie stony chyba przesadziły choc nie w jednakowym stopniu.Niesmak pozostał.
Bogdzia to ostatnie zdanie stawia mnie na nogi
a wiesz że ja Beneksa już kilka razy wertowałam bo się na kroksomię razem z Riche szykujemy
zadzwonilam więc do mojego wspólnika, że towar już wystawiony na półkę a Riche mi się pyta czy ja nie zwariowałam po czym zaczął szybko liczyć potrzeby hehehe - dobrze że wiem to po nowym roku trzeba zamówienie składać i nie postanawiać że się od nowego roku człek poprawi hehe