Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 17:46, 18 gru 2013

popcarol napisał(a)
Fajny wiewiór Też dostałam maila od benexa - wiosenna przedsprzedaż. Znaczy wiosna tuż tuż!!
buziaki!!

Dla mnie wiosna zaczynała pachniec jak zaczynali sprzedaże roślin , teraz i oni coraz wczesniej zaczynają. Kilka roślinek już sobie upatrzyłam ale zamówienia jeszcze nie wysyłam bo czekam na Lilypol , też w grudniu ma byc oferta . Zobacze gdzie wiecej mi sie spodoba roślin, Pozdrówka.
Bogdzia 17:49, 18 gru 2013

leon60 napisał(a)
Śliczna wiewiórka
Pozdrawiam Bożenko

Olu dzieki . Najwieksze podziękowania za ptaki do których obejrzenia wszystkich moich Gości zapraszam. Zdjęcia zrobił Oli mąz , sa cudne.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1561-poznajemy-ptaki?page=46
Bogdzia 17:51, 18 gru 2013

jotka napisał(a)
Wiewiórka extra Musze wybrać się z M. na spacer na cmentarz centralny, gdzie jest ich sporo A na razie przygotowuję się do Świąt. Nie dużo tego, bo córki zabroniły mi za wiele robić i same przejęły znaczną część przygotowań.
Dziś jednak robię pierogi z kapustą i grzybami, bo nie ma to jak mama zrobi

Mam na tym cmentarzu siostre mamy. Dawno już tam nie byłam. Twoje pierogi i tak bedą najlepsze choc wiem że córy bardzo sie postarają . Pozdrówka Jolu.
Bogdzia 17:52, 18 gru 2013

badara napisał(a)
Bogdziu, bystrzak z tej wiewiórki, ale z ciebie większy, bo ją sfotografowałaś

Ze zdjeciem nie było najmniejszego problemu , robione przez okno wiec nie bała sie tak jakbym robiła biegając za nią.Miło mi Cię powitac znów u mnie. Pozdrówka.
Bogdzia 17:53, 18 gru 2013

elzbieta_g napisał(a)
świetna ruda kitka ale ciepełko bije z tej fotki

Słoneczko świeciło choc ciepła wcale nie dawało.
Bogdzia 17:54, 18 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Cudniasta wiewióra Szyszunie dopadla i leci dekorować Pozdrowienia zostawiam.

Ta szyszunia to jej obiadek , ale nam w głowie tylko dekoracje.
Bogdzia 17:59, 18 gru 2013

alinak napisał(a)
Bożenko mało mnie teraz na forum ale do ciebie przed świętami wpadam w drodze z pracy. w domu nie mam na to czasu .ty sie nawet nie waż koñczyć wątku , bo jak ja sie do ciebie na wiosne wprosze .to może sobie odpocznij od forum na chwileczke .a na nie miłe dyskusje nie trać czasu .ja ich tu unikam jak ognia.szkoda sie zarażać złym humorem

Alinko na maj jestem z tyloma osobami umówiona ze nie ma mowy o dezercji. Nie lubię też sytuacji ,,jak w niebie" kiedy wwszyscy mają jednakowy pogląd , lubie dyskuje ale chodzi o to by miec argumenty i nie przesadzic . Tym razem obydwie stony chyba przesadziły choc nie w jednakowym stopniu.Niesmak pozostał.
yolka 18:17, 18 gru 2013

EPODLAS napisał(a)
Bogdziu, doczytałam się że robisz choinkę dla wnuków. Ja też robię, ale moi wnukowie zobaczą tylko, moją na zdjęciach. Szczęściara jesteś. Na pewno kochasz je bardzo. Ja też tylko, zobaczę może je latem. Nawet polecieć do nich nie mogę. Nie mogę mamy zostawić, bo potrzebuję stałej opieki. Pozdrówka serdeczne.

Nie jesteś odosobniona - moje wnuki też choinkę babciną oglądać bedą na zdjęciach
Mala_Mi 18:43, 18 gru 2013

No to ja mam ten problem z głowy.. wnuk nie będzie oglądał choinki.. mam taka nadzieję.. że wytrzyma do nowego roku

Wiewiórka wcale nie wygląda że przez szybkę fotografowana... widać okna umyte
mira 18:53, 18 gru 2013

Bogdzia napisał(a)

Ja dziś dostałam informacje z Benexa ze juz mozna zamówienia składac to już ,,mikołaja " męczę o kwiatki. ,,Mikołaj " w cudzysłowiu bo to nie ta pora roku na takie prezenty ale o sponsora chodzi.Jeśli chodzi o nogi znam ten ból , mało gdzie sie moge wybrac na moich.Nie ma się co umiarem zamartwiac i tak kupimy co nam się spodoba.

Bogdzia to ostatnie zdanie stawia mnie na nogi
a wiesz że ja Beneksa już kilka razy wertowałam bo się na kroksomię razem z Riche szykujemy
zadzwonilam więc do mojego wspólnika, że towar już wystawiony na półkę a Riche mi się pyta czy ja nie zwariowałam po czym zaczął szybko liczyć potrzeby hehehe - dobrze że wiem to po nowym roku trzeba zamówienie składać i nie postanawiać że się od nowego roku człek poprawi hehe

zdrówka