Uwaga , mam komunikat,. Dziewczyny z Ogrodowiska już się zameldowały na stoku Kotelnicy w Białce. Dzwoniły do mnie , ustaliłyśmy miejsce gdzie je dobrze widac i chwilowo poszły do domu ale potem znów bedą . jak się włączy obraz który jest tutaj http://bialkatatrzanska.webcamera.pl/
to będzie można je zobaczyc, bedą machac ale to dopiero za jakis czas.
Viva miło Cię widziec. Okazuje sie ze wiele osób wraca do roślin których wcześniej nie darzyło wielką sympatia. Jak czegoś jest przesyt to chce sie od tego odpocząc a po jakimś czasie jest jednak powrót. Tak chyba jest nie tylko z roślinami. A ja dziś dostałam katalog z Lilypolu cieszę sie bo zdjęcia są kolorowe, jak sie zapomni co się kupiło będzie łatwo rozpoznac krzystając z katalogu.Pozdrawiam serdecznie.
Trochę odpoczną i wrócą a poniewaz miejsce juz ustalone to łatwo będzie można je zobaczyc.Na razie było Ania , Alinka , Finka i chyba Renia, pozostałe są w innym ,,hotelu " ale pewnie wieczorem będą wszystkie.Pozdrówka Gosiu.
Ja tez liczę na piekną i wczesna wiosnę . Na odrobinkę mrozu niezbyt dużego moge sie zgodzic tylko po to by było już pewne ze zima była i już nie wróci.Pozdrówka .
Jagódko podpadłaś mi bo u kogoś czytałam że paczki z zimą nam wysyłasz. Jeśli ta zima bedzie za mocna wszystko bedzie Twoja wina.Całe Ogrodowisko moze miec pretensje, lepiej juz nie wysyłaj tych paczek.