Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Krys 22:05, 08 sty 2014

Bożenko jak miło się Ciebie czyta dla każdego masz dobrą radę przeczytałam o Karolinie cieszę się,że się odezwał martwiłam się o nią,pozdrawiam
luiza_jakubo... 22:13, 08 sty 2014

Witam. Bożenko, mam pytanie. Czy są rododendrony, które u mnie w lesie by kwitły? Pamiętam, że moje słabo kwitną, ponieważ rosną w zbyt dużym cieniu (Twoje słowa).Pozdrawiam.
AgnieszkaBK 23:53, 08 sty 2014

Ostatnio mam mało czasu, ale znalazłam chwilkę i poczytałam u Ciebie o wiosennych zakupach lilii i pielęgnacji rh. Zdjęcia rh piękne Pozdrawiam gorąco
hanka_andrus 10:29, 09 sty 2014

Zajrzałam, a Bożenka w kawiarni z psiapsiółkami szepcze.
I zakupy już poczynione?
A ja przewracam się ze strony na stronę.
Nie, nie z choroby, ale z nudów, że jeszcze trzeba czekać na wyższe słonko.
Miłego dnia!
Kindzia 14:00, 09 sty 2014

Ale mnie korci Bogdziu, żeby lilie już zamawiać...ale pamiętam tamten rok...pudła z liliami w pracy w lodówce trzymałam. Czekam jeszcze!

Baw się dobrze
malgorzata_s... 15:29, 09 sty 2014

Bożenko jak musiałam plewić ogródek mamy, właśnie z floksami, liliowcami i ostróżkami to zarzekałam się że ja w ogrodzie tylko trawę mieć będę i nigdy więcej grzebania w ziemi Jak się u nas mawia
,, Gorsze przerzeczenie niźli Boskie dopuszczenie". Coś czego nienawidziłam stało się moją największa pasją Pozdrawiam
kasiek 18:14, 09 sty 2014

Bogdzia Twoje Rh to cudo, CUDO!
Tak sie zakręciłam na ich punkcie że az nie wierzę, miałam ich już nie uprawiać bo wciąż ponosiłam porazki, zbyt wapienna mam glebę. No nic torfu musze zdobyć kilka taczek.

Bogdzia 18:46, 09 sty 2014

Kasik napisał(a)

Jak ja bym chciała mieć kawiarniany dzień. - już nie pamiętam kiedy taki miałam.
Ostatnio tylko praca i praca. Koniec roku i początek to taki gorący okres dla mnie.
Kiedyś co sobotę z mężem jechaliśmy na zakupy i zawsze wstępowaliśmy do małej kawiarenki na pyszną Latte. Dziś uciekamy z miasta - jeszcze się nie nacieszyliśmy tą ciszą i spokojem naszej wsi.

Rozpisałam się - sorki

Ja najlepiej lubię na mojej wsi siedziec ale z koleżankami ze studiów od czasu do czasu też sie trzeba spotkac. Dziś pobalowałyśmy od 10 do 15, 30. Ja kawiarni nie lubie wole w domu najlepiej u siebie a w drugiej kolejności u kogoś a lokale to nie dla mnie , denerwują mnie ludzie tam siedzący , ja lubię kameralnie i tylko w swoim gronie.Ale mimo miejsca spotkania było miło.Pozdrówka Kasiu.
Bogdzia 18:47, 09 sty 2014

Krys napisał(a)
Bożenko jak miło się Ciebie czyta dla każdego masz dobrą radę przeczytałam o Karolinie cieszę się,że się odezwał martwiłam się o nią,pozdrawiam

Krysiu a jak ja sie ucieszyłam jak zobaczyłam że napisała. Mam nadzieje ze już będzie sie odzywac.Pozdrówka.
Bogdzia 18:49, 09 sty 2014

luiza_jakubowska napisał(a)
Witam. Bożenko, mam pytanie. Czy są rododendrony, które u mnie w lesie by kwitły? Pamiętam, że moje słabo kwitną, ponieważ rosną w zbyt dużym cieniu (Twoje słowa).Pozdrawiam.

Kasiu kochana jest jedna tylko rada , przerzedzic las tak by słonko do nich dochodziło bo w całkowitym cieniu pociecha z nich niewielka.I tak będzie ze wszystkimi odmianami.Pozdrawiam serdecznie.