Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 22:17, 10 sty 2014

Kasiek napisał(a)
Cos sobie przypomnialam
Wiem ze tez Jola z https://www.ogrodowisko.pl/users/Joku kupila Rubensa, pisalam z nia na ten temat, ale chyba, jak sobie przypominam to kupila Elizabeth.... Czyli juz jestesmy we trzy
W tym roku nie wiem jak bedzie wygladal moj ogrod, w jakim stanie beda roslinki, przeciez przezyly i powodz i tornado i pozniejsza susze....Ale ja w nie wierze

Żadna z nas nie wie co bedzie na wiosne bo trudno zgadnąc co zima przyniesie ale wiosna coraz bliżej i się przekonamy , mam nadzieje na najlepsze , cudne Rubensy i tego się trzymajmy.
Kasiek 22:18, 10 sty 2014

Bogdzia 22:20, 10 sty 2014

Kasiek napisał(a)

Bogdziu mnie cieszy nawet najmniejszy kwiatuszek w ogrodzie
Moj najmlodszy Rubens mial za pierwszym razem 6 kwiatkow i tez sie bardzo cieszylam, z tych ,, doroslych´´ to nie wiem jak to bedzie w tym roku wygladalo, bo bardzo je przerzedzilam i skrocilam, zobaczymy czy to w kwiatach odchoruja
Mam tez dwa przy murku na tarasie i wyobraz sobie, ze pare dni temu moj maz je....sporo obcial Myslalam ze go utluke na zywca ) Nic tylko lac i patrzec czy rowno puchnie.....Bardzo mnie to zmartwilo, ale juz po fakcie, teraz wypada tylko czekac co z tego wyrosnie

Jesli to wczesne to nie zakwitna ale może chociaż w przyszłym roku bedą tzn na pewno beda jeśli znów ich nie obetnie. Mój M też mi czasem tak ,, pomaga "Kiedys obciał całą piwonie krzewiastą , mało go nie zamordowałam ale odrosła i kwitła Fakt ze po roku.
ewa004 22:20, 10 sty 2014

Bogdziu strasznie daleko jesteś
Jak już będe miała piękny ogród -bo będę miała i piękny dom -bo będę miała, to was wszystkich do siebie zaproszę
Bogdzia 22:21, 10 sty 2014

ewa004 napisał(a)
Bogdziu strasznie daleko jesteś
Jak już będe miała piękny ogród -bo będę miała i piękny dom -bo będę miała, to was wszystkich do siebie zaproszę

To czekamy , poczekamy ile bedzie trzeba bo też wierze że bedziesz to wszystko miała.
ewa004 22:23, 10 sty 2014

Kasiek 22:23, 10 sty 2014

Oj chyba bede musiala mu regulamin wcisnac do reki z przyzwoleniem na koszenie trawy i wywoz smieci na wszystko inne kategoryczny zakaz, bo to nie pierwszy raz, kiedy chcac pomoc-cos narozrabial I jak ich nie kochac
Bogdzia 22:26, 10 sty 2014

Nikita napisał(a)
Bogdziu też poczytuję na bieżąco. Zajrzyj na https://www.ogrodowisko.pl/watek/2367-lodzkie-centra-ogrodnicze-szkolki

Byłam.
Krys 22:26, 10 sty 2014

Bożenko co to za drzewko czy to jakiś głóg,to Twoje zdjęcie

Bogdzia 22:27, 10 sty 2014

Kasiek napisał(a)
Oj chyba bede musiala mu regulamin wcisnac do reki z przyzwoleniem na koszenie trawy i wywoz smieci na wszystko inne kategoryczny zakaz, bo to nie pierwszy raz, kiedy chcac pomoc-cos narozrabial I jak ich nie kochac

Ja zamiast o kochaniu raczej o zamordowaniu myslałam ale jak mówisz ze kochac to sie jeszcze zastanowię.