Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Krys 20:42, 14 sty 2014

Bożenko gratki
yolka 20:50, 14 sty 2014

dajana napisał(a)

No nareszcie mi się udało :- Mi8,Mi24,i Sokół
Super, tylko gdzie jest pustynia
Mala_Mi 20:51, 14 sty 2014

Bogdzia.. 20000 stuknęło.... na nowym wątku....... liczę że kolejne 2000 będzie bez przykrych rozmów...
W kwiatkach i na wesoło..
Bo kwiatki to kwiatki,. a wolontariat powinien być bez punktów... wtedy pójdą tylko ci co mogą i maja serce jak na dłoni... bez żadnych przymusów... z dobroci serca... I zgadam sie z tobą chodzenie za punkty... jest czystym przekupstwem... Wtedy chore dziecko nie musi iść.... bo nie może.. a tak po prostu musi.... A to nie ot o chodzi.. Ty to wiesz i ja to wiem...
Bogdzia 20:56, 14 sty 2014

Krys napisał(a)
Bożenko gratki

Krysiu dzieki serdeczne.
Bogdzia 21:03, 14 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Bogdzia.. 20000 stuknęło.... na nowym wątku....... liczę że kolejne 2000 będzie bez przykrych rozmów...
W kwiatkach i na wesoło..
Bo kwiatki to kwiatki,. a wolontariat powinien być bez punktów... wtedy pójdą tylko ci co mogą i maja serce jak na dłoni... bez żadnych przymusów... z dobroci serca... I zgadam sie z tobą chodzenie za punkty... jest czystym przekupstwem... Wtedy chore dziecko nie musi iść.... bo nie może.. a tak po prostu musi.... A to nie ot o chodzi.. Ty to wiesz i ja to wiem...

Życie ma to do siebie że bywa i przykre.Ja nie życzę sobie nawet samych miłych dni bo człowiek musi byc silny , musi się hartowac , musi miec charakter i kręgosłup (moralny). Lekkie zycie pozbawia człowieka tych cech. Jedyne czego bym sobie zyczyła to uczciwości w poczynaniach między ludzmi, ucziwego dochodzenia do prawdy i mówienia o niej , to dla mnie byłoby niebo ale niebo jest dopiero po śmierci , nic się pewnie na to nie poradzi. Nie bedę już pisac konkretnie , dużo zostalo powiedziane, wystarczy. Czekam na wiadomośc o Twoim wnusiu.
Bogdzia 21:06, 14 sty 2014

yolka napisał(a)
Super, tylko gdzie jest pustynia

pewnie za ta górką, ale nie widac.
monteverde 21:14, 14 sty 2014

Kochana Bogdziu na te 2000 tysiące zostawię Tobie mojego dzisiejszego gościa myślę, że 3000 równie szybko strzelą jak i te 2000 buziolki
Bogdzia 21:24, 14 sty 2014

monteverde napisał(a)
Kochana Bogdziu na te 2000 tysiące zostawię Tobie mojego dzisiejszego gościa myślę, że 3000 równie szybko strzelą jak i te 2000 buziolki

Aniu jeśli dodac pierwszy watek to własnie strzeliły trzy tysiączki i zacznę czwarty, sama sie przeraziłam tymi słowami. za sójke dziękuje sliczna.
monteverde 21:34, 14 sty 2014

No faktycznie to jakby 4 tysiączek

zbigniew_gazda 21:38, 14 sty 2014

Bogdziu gratulacje zasyłam. Ale tu bojowo się zrobiło. Nawet desant jest.
No i wiem od kompetentnych osób o punktach na świadectwo. Istnieje rozporządzenie ministerialne że wolontariuszom za pracę należy się od 2 do 5 punktów dodatkowych które są wpisywane na świadectwo na podstawie zaświadczenia. A więc dzieciska robią co mogą aby uciułać ich jak najwięcej oczywiście poza punktami za wyniki uzyskane na egzaminie. Pozdrowienia.