Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:42, 23 wrz 2012

popcarol napisał(a)
Książka byłaby hitem, na pewno na Ogrodowisku Jak tam wizyta wnuków, Bożenko?
pozdrawiam serdecznie!
I spóźnione gratulacje z okazji 1200tnej stronki!!
Karolina

Dzięki Karolinko. Hitem dzis jest Twój zakup niespotykanie okazyjny i wspaniały.Pozdrówka.
viva 21:22, 23 wrz 2012

Bogdziu, myślę, że przyjmiesz kwiatuszki z okazji 212 strony
Dziękuję za ptaszki i bajeczki

Bogdzia 21:39, 23 wrz 2012

viva napisał(a)
Bogdziu, myślę, że przyjmiesz kwiatuszki z okazji 212 strony
Dziękuję za ptaszki i bajeczki

Takie piękne róże wyhodowane na piasku zawsze chętnie przyjmę.,tym bardziej ze u mnie róże kiepsko rosną i postanowiłam dac sobie z nimi spokój, moze nie całkiem ale co wymarznie to już nie dokupię.U Ciebie widzę że rosną bardzo okazałe i zdrowe i są piekne.Dzieki za wizytę.
Zastanawiam sie czy moja to ta sama co Twoja?

Trudno ze zdjęcia powiedziec bo jest bardziej rozwinięta.
an_tre 21:48, 23 wrz 2012

Z wielkim zainteresowaniem czytałam i oglądałam podchody kowalika do karmnika pełnego ziaren, twój sposób patrzenia i opisywania zasługuje na prawdę na szerszą popularyzację bardzo zręczne i trafione rymowanki, okraszone dobrym humorem
Dziś w podarunku rozdaję kobeę, przyjmij proszę

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 21:55, 23 wrz 2012

an_tre napisał(a)
Z wielkim zainteresowaniem czytałam i oglądałam podchody kowalika do karmnika pełnego ziaren, twój sposób patrzenia i opisywania zasługuje na prawdę na szerszą popularyzację bardzo zręczne i trafione rymowanki, okraszone dobrym humorem
Dziś w podarunku rozdaję kobeę, przyjmij proszę

Aniu bardzo chętnie przyjmuję tym bardziej ze nie mam a Twoja jest piękna.Ja lubie obserwowac ptaki aparatem. Oczy by nie wypatrzyły wszystkiego co aparat zatrzyma. Oczywiście robię zdjecia seryjne a potem to już albo same zdjęcia pokazac albo coś do nich sklecic. Jakos wytrzymujecie te moje rymowanki to od czasu do czasu piszę.Pozdrawiam serdecznie.
an_tre 22:04, 23 wrz 2012

Bożenko twoje rymowanki są świetnym urozmaiceniem tego forum, tym bardziej, że tematyką związane z życiem ogrodów Umiesz obserwować i uwieczniać na foto, niewielu ma ten dar
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 22:08, 23 wrz 2012

an_tre napisał(a)
Bożenko twoje rymowanki są świetnym urozmaiceniem tego forum, tym bardziej, że tematyką związane z życiem ogrodów Umiesz obserwować i uwieczniać na foto, niewielu ma ten dar

Aniu dzięki , chyba nie zasługuję az na takie pochwały.
an_tre 22:09, 23 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)

Aniu dzięki , chyba nie zasługuję az na takie pochwały.
oj tam... oj tam... zasługujesz
viva 22:17, 23 wrz 2012

Moja to angielka Otello, Twoja myślę, że też jakiaś angielka, ale musiałabym zobaczyć kwiaty w różnych fazach rozwoju i jeżeli byłaby taka odmiana, którą ja mam może umiałabym rozpoznać.
Róże u mnie też rosną różnie, nie wszystkie są piękne i okazałe i nie wszystkie zdrowe, no ale to wiem dopiero po kilku latach uprawy, które odmiany warto kupić
Bogdzia 22:34, 23 wrz 2012

viva napisał(a)

Moja to angielka Otello, Twoja myślę, że też jakiaś angielka, ale musiałabym zobaczyć kwiaty w różnych fazach rozwoju i jeżeli byłaby taka odmiana, którą ja mam może umiałabym rozpoznać.
Róże u mnie też rosną różnie, nie wszystkie są piękne i okazałe i nie wszystkie zdrowe, no ale to wiem dopiero po kilku latach uprawy, które odmiany warto kupić

Masz rację to też jakas angielka ale nie pamiętam nazwy. Denerwują mnie te róże ziemię mam dla nich zbyt lekką . Zimą muszę przestudiowac Twój wątek i poczytac co o nich piszesz z nastawieniem żeby wyłapac jakieś bardziej wytrzymałe. W tym roku kupiłam kilka najwytrzymalszych czyli rugosę, róze kanadyjskie ale zachwytów i tak nie ma.Dobrze że jest zima na przemyślenia.Byle niezbyt długa i nie za bardzo dokuczliwa. Pozdrawiam.