Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 16:47, 27 lut 2014

Kasik napisał(a)
Witaj Bogdziu. Ja dziś paczkiem się nie częstuje, bo nie będę mogła się schylić w ogrodzie. Mam dwa dni wolnego i zamierzam troszkę porobić, ale wieczorkiem skusze się na niego - jak cos zostanie oczywiście:

Też zamierzałam dzis popracowac ale nic nie zrobiłam bo nerwy mnie zjadły.Siedzę w domu i zawał dostaję.Wnusio po tygodniowej przerwie znów chory.....
Bogdzia 16:50, 27 lut 2014

Agacia napisał(a)
Ostatnio przeczytalam gdzies 'Maz jak Cie kocha to wykonana kazda prace, o jaka go poprosisz. Nie trzeba wcale przypominac mu o tym co pol roku!'

Za paczka dziekuje

PS nie mam polskich liter

O polskie litery się nie martw , ja je mam ale i tak ręce nie dzialaja mi zgodnie i piszę tak jakbym nie miała , czasem tylko się uda . Jak M kocha to kocha a jak mu się nie chce to i tak nie zrobi , takie jest moje zdanie po ponad 40 latach małżeństwa.
Bogdzia 16:51, 27 lut 2014

monteverde napisał(a)

Aniu u mnie jest wszystko oki z nią, może u Ciebie róża jest zbyt ciężka do niej? ale na wietrze moja z powojnikiem też się wywracała, najlepsze takie ze zbrojeniówki jednak spawane buziolki

One bardzo ładnie wyglądaja ale są delikatne a na dłuższy czas trzeba jednak mocniejszych.
Bogdzia 16:52, 27 lut 2014

monteverde napisał(a)

Bogdziu milego czwartku

Dzięki Aniu niestety miły nie był .Pozdrówka.
Bogdzia 16:53, 27 lut 2014

Juzia_G napisał(a)
Bożenko zerkniesz na moje Rh???
coś im jest

Miłego tłustego

Byłam , napisałam.
Bogdzia 16:54, 27 lut 2014

hanka_andrus napisał(a)
Zapraszam na pączki. Częstuj się.

Skorzystam z zaproszenia na pewno.
Bogdzia 16:55, 27 lut 2014

Margarete napisał(a)
O jeny i tu pączki u ciebie.........zjadłam juz 3 sztuki w pracy od rana.......... ale dobre były........ to juz na dzis limit wyczerpałam..... a gdzie tam do wieczora jeszcze...............obżarstwo i tyle
Miłego dnia !

Jeden dzień obżarstwa jeszcze nikomu nie zaszkodził Małgosiu więc sie nie martw, pozdrawiam .
Bogdzia 16:56, 27 lut 2014

Aneczka napisał(a)
Ja pergoli jeszcze się nie dorobiłam, więc nie mam doświadczeń. Wszystko przede mną

Wiele przed Tobą i pewnie nie tylko pergole. Miłego wieczoru.
Bogdzia 16:57, 27 lut 2014

Anita1978 napisał(a)
Zaglądam , nie ma Cię, pewnie pączki pieczesz

Nic nie piekłam , nic dzis nie zrobiłam , tylko się denerwowałam.Mam nadzieję ze u Ciebie lepiej niż u mnie.
Bogdzia 17:00, 27 lut 2014

Nikita napisał(a)
Bogdzia za pączki dziękuję... apetycznie wyglądają….ale już nie zmieszczę ani jednego….

Bogdzia melduję, że dzikie gęsi i kaczki już przyleciały….w poniedziałek widziałam….na polach w okolicach Środy Wielkopolskiej mają swój główny punkt zbiorczy…stąd ewakuują się do ciepłych krajów…i tutaj też wracają….chyba to już naprawdę WIOSNA

Mam malutkie pytanko – czy można już dolistnie zasilać Rh czy jeszcze za wcześnie?
Pozdrawiam WIOSENNIE

Wszelkich widoków kaczek i innych zwierzat o których czasem piszesz zazdroszczę , czasem bym sie z Tobą w te podróże wybrała gdybym była młodsza oczywiście , ale nic z tego.Co do rh to ja jeden raz opryskałam ale poniewaz jeszcze są przymrozki to przestałam.Myślę ze poczekaj niech się skończą przymrozki , jest dosyc czasu a nie ma sensu opryskiwac jak one mają od mrozu zwinięte i opuszczone listki, niech się pogoda trochę ustabilizuje oczywiście na plus.