Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

anna_g 20:39, 27 lut 2014

Bogdziu - ostatnio mam tak mało czasu na O., że dawno tu nie byłam - mam tonę zaległości u Ciebie Chociaż pozdrowienia zostawię
Alisonek 22:06, 27 lut 2014

Bogdziu w końcu mam wszystkie potrzebne nawozy i od jutro pryskam zobaczymy z jakim efektem dobrej nocy i jeszcze raz dzięki
Bogdzia 22:30, 27 lut 2014

anna_g napisał(a)
Bogdziu - ostatnio mam tak mało czasu na O., że dawno tu nie byłam - mam tonę zaległości u Ciebie Chociaż pozdrowienia zostawię

Aniu nie przejmuj sie , zawsze jesteś mile widziana a po dłuższej przerwie pewnie jeszcze bardziej. Pozdrawiam również.
Bogdzia 22:35, 27 lut 2014

Alisonek napisał(a)
Bogdziu w końcu mam wszystkie potrzebne nawozy i od jutro pryskam zobaczymy z jakim efektem dobrej nocy i jeszcze raz dzięki

Alisonku zrób roztwór bardziej rozcieńczony niż w instrukcji ale opryskuj tylko jesli masz ziemię dobrze rozmarznieta i nie spiesz sie , można jeszcze poczekac jesli są nocne przymrozki. Mam nadzieje że wiesz że tam podałam dwie wersje oprysków i nie zastosujesz wszystkiego na raz. Przerwy w opryskach mogą wynosic kilka dni ,lub ok tygodnia żeby lisci nie spalic. Inne rośliny które są teraz zielone mozesz też opryskac ale nie pryskaj jak jest ostre słońce i inne tylko samym florowitem, chyba ze sa kwasolubne.
weronika77 22:39, 27 lut 2014

Bogdziu, widzę, że zima czy lato, na rady i towarzyskie rozmowy znajdujesz czas i ochotę. Dużo zdrówka.
Bogdzia 22:41, 27 lut 2014

weronika77 napisał(a)
Bogdziu, widzę, że zima czy lato, na rady i towarzyskie rozmowy znajdujesz czas i ochotę. Dużo zdrówka.

Nie mam wyjscia czy jestem czy nie gości zawsze pełnoPozdrawiam Weroniko serdecznie.
Aneczka 22:42, 27 lut 2014

Bogdzia napisał(a)

Ewo on od dziś chory ale tylko tydzień byl zdrowy a wcześniej dwa tygodnie też chorował , dlatego mam dzis wisielczy humor, ile można chorowac, poszedł do szkoły i już chory.Pozdrówka.

moje dzieci to samo. Dosłownie tydzień spokoju i z powrotem chore, normalnie oszaleję! Ciągle tylko gardła bolą i smarkają Daję im tran, wit C, witaminy dla dzieci w żelkach i co? No może lżej przechodzą, bo już można się obyć bez antybiotyków. Ach trzeba to jakoś przemęczyć. Spokojnej nocy kochana
Bogdzia 22:48, 27 lut 2014

Aneczka napisał(a)

moje dzieci to samo. Dosłownie tydzień spokoju i z powrotem chore, normalnie oszaleję! Ciągle tylko gardła bolą i smarkają Daję im tran, wit C, witaminy dla dzieci w żelkach i co? No może lżej przechodzą, bo już można się obyć bez antybiotyków. Ach trzeba to jakoś przemęczyć. Spokojnej nocy kochana

Bardzo siędzis zdenerwowałam ze znów chory, lekarz nic nie widzi a wysoka goraczka jest. Denerwuje sie bo go nie widze a stale dzwonic nie chcę bo i tak kilkanascie razy na dobę dzwonię.Od rana znów bedę dzwonic.Pozdrawiam Aniu i niech Ci dzieciaczki szybko zdrowieja bo wiadomo ze sie martwisz.Oby jutro było lepiej.
Urszulla 02:46, 28 lut 2014

Bogdziu nic się nie martw teraz takie wiosenne przejście temperatur to niesamowity rozwój wirusów
U mnie w domu się już przetoczyło przez 2 tyg.i w całej szkole syna.
Gorączkę trzeba przeżyć i resztę też
Pozdrawiam bez pączka
w ramach tłustego czwartku zjadłam dziś 2 gałki lodów od Grycana, mniammmm
danuta_szwajcer 07:11, 28 lut 2014

Mam nadzieje, ze z wnusiem juz lepiej to i Tobie bedzie weselej U nas juz kosy spiewaja Pozdrawiam wiosennie i milego dnia zycze