Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 23:40, 09 mar 2014

agniecha973 napisał(a)
Bogdziu, do mnie nie musisz z rewizytą, nic się nie dzieje. Tu się nawzajem pozdrówmy Lepiej u Ani kwiatki pooglądać. Cudnie już u niej!

Byłam u Ani i widziałam tylko nic nie napisałam bo nie byłam zalogowana , u niej zawsze piękne widoki. W takim razie miłego i ciepłego tygodnia zyczę Agnieszko i tego deszczyku choc tylko lokalny w niedzielę zapowiadaja tak jakby tylko w Warszawie.(Tv).
agniecha973 23:41, 09 mar 2014

Wzajemnie.
Bogdzia 23:59, 09 mar 2014

agniecha973 napisał(a)
Wzajemnie.

Margarete 00:01, 10 mar 2014

Ale kolorowo u ciebie sie zrobiło i to dosłownie w ogrodzie przez krokusy i wirtualnie przez te rh których bajkowe kolory pokazujesz. Ja już chcę takiej pełnej wiosny z takimi kolorami za oknem.....eh. A tu znów w nocy ma byc minus 1............
Miłego tygodnia i pozdrawiam !

p.s. chciałam powiedzieć że pierwsze 2 sztuki zółtych irysków co razem kupowałysmy juz mi zakwitły, reszta jeszcze w pąkach ale nie pamietam gdzie posadziłam te niebieskie - jest nadzieja że tez wyjdą... muszę ich dokupic jesienia i dosadzic bo u Ani bardzo mi sie podobaja...
barbara_kraj... 00:06, 10 mar 2014

Tyle mam zaległości, że samo oglądanie obrazków sporo czasu mi zajmuje, o czytaniu nie wspominając. A u Ciebie zawsze tyle ciekawych informacji, że z czytania zrezygnować nie sposób.
Krokusy i przebiśniegi widziałam
Bogdzia 00:08, 10 mar 2014

Margarete napisał(a)
Ale kolorowo u ciebie sie zrobiło i to dosłownie w ogrodzie przez krokusy i wirtualnie przez te rh których bajkowe kolory pokazujesz. Ja już chcę takiej pełnej wiosny z takimi kolorami za oknem.....eh. A tu znów w nocy ma byc minus 1............
Miłego tygodnia i pozdrawiam !

p.s. chciałam powiedzieć że pierwsze 2 sztuki zółtych irysków co razem kupowałysmy juz mi zakwitły, reszta jeszcze w pąkach ale nie pamietam gdzie posadziłam te niebieskie - jest nadzieja że tez wyjdą... muszę ich dokupic jesienia i dosadzic bo u Ani bardzo mi sie podobaja...

Mam nadzieje ze te przymrozki nie zniszcza juz roślinek i coraz ich wiecej zakwitnie. Zdrówka Małgoś pilnie zyczę bo przecież w ogrodzie już tak miło jest popracowac.
Bogdzia 00:10, 10 mar 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Tyle mam zaległości, że samo oglądanie obrazków sporo czasu mi zajmuje, o czytaniu nie wspominając. A u Ciebie zawsze tyle ciekawych informacji, że z czytania zrezygnować nie sposób.
Krokusy i przebiśniegi widziałam

Basiu miło Cię widziec . Zastanawiałam sie czy juz Ci wyslac grudniki ale te nocne przymrozki mnie wstrzymuja , lepiej jeszcze poczekac , jak myślisz? Takiej ogrodniczce jak Ty moje rady nie są potrzebne , przecież Ty to wszystko wiesz. Pozdrówka śle serdeczne.
Anita1978 07:09, 10 mar 2014

Ale się rozgadałyście! Ale poczytałam i pooglądałam! Kolorowo już że hej!
Mala_Mi 07:37, 10 mar 2014

Bogdzia napisał(a)

Wreszcie masz łączkę I wiosnę.. za wszystkie pechy ....chociaż w tym roku masz krokusy jak trzeba I to ile I widziałam ile jeszcze się pcha do życia .. dzięki przymrozkom w nocy dłużej pokwitną..
Może są małe, ale jak cieszą I mogę gapić się na nie u Ciebie i u innych.... i na rh.. mogę sto razy.... wklejaj, a ja zawsze pooglądam.. to się nie może znudzić.
Oglądam, sobie oglądam i stwierdziłam, że Roseum Elegans jest faktycznie elegancki.. kwiaty z góry do dołu.. jak w sukni balowej... i szybciorem poleciałam sprawdzić czy też takeigo kupiłam, czy zrobiłam ten błąd i nie.. ale odetchnęłam z ulgą.. mam go

U mnie dziś też przymrozek.. ale co tam... cebulowe to przeżyją, a za to w dzień trochę słoneczka będzie .. bo bez niego już mnie depresja łapała.
Juzia 07:59, 10 mar 2014

Bogdziu piękna łączka!
Głupia byłam, że krokusów nie kupiłam jesienią. Teraz żeby oczy nacieszyć, muszę chodzić po wątkach zamiast po swoim ogródku
Ale nadrobię i już nawet miejsce mam

Miłego dnia!