Byłam u Ani i widziałam tylko nic nie napisałam bo nie byłam zalogowana , u niej zawsze piękne widoki. W takim razie miłego i ciepłego tygodnia zyczę Agnieszko i tego deszczyku choc tylko lokalny w niedzielę zapowiadaja tak jakby tylko w Warszawie.(Tv).
Ale kolorowo u ciebie sie zrobiło i to dosłownie w ogrodzie przez krokusy i wirtualnie przez te rh których bajkowe kolory pokazujesz. Ja już chcę takiej pełnej wiosny z takimi kolorami za oknem.....eh. A tu znów w nocy ma byc minus 1............
Miłego tygodnia i pozdrawiam !
p.s. chciałam powiedzieć że pierwsze 2 sztuki zółtych irysków co razem kupowałysmy juz mi zakwitły, reszta jeszcze w pąkach ale nie pamietam gdzie posadziłam te niebieskie - jest nadzieja że tez wyjdą... muszę ich dokupic jesienia i dosadzic bo u Ani bardzo mi sie podobaja...
Tyle mam zaległości, że samo oglądanie obrazków sporo czasu mi zajmuje, o czytaniu nie wspominając. A u Ciebie zawsze tyle ciekawych informacji, że z czytania zrezygnować nie sposób.
Krokusy i przebiśniegi widziałam
Mam nadzieje ze te przymrozki nie zniszcza juz roślinek i coraz ich wiecej zakwitnie. Zdrówka Małgoś pilnie zyczę bo przecież w ogrodzie już tak miło jest popracowac.
Basiu miło Cię widziec . Zastanawiałam sie czy juz Ci wyslac grudniki ale te nocne przymrozki mnie wstrzymuja , lepiej jeszcze poczekac , jak myślisz? Takiej ogrodniczce jak Ty moje rady nie są potrzebne , przecież Ty to wszystko wiesz. Pozdrówka śle serdeczne.
Wreszcie masz łączkę I wiosnę.. za wszystkie pechy ....chociaż w tym roku masz krokusy jak trzeba I to ile I widziałam ile jeszcze się pcha do życia .. dzięki przymrozkom w nocy dłużej pokwitną..
Może są małe, ale jak cieszą I mogę gapić się na nie u Ciebie i u innych.... i na rh.. mogę sto razy.... wklejaj, a ja zawsze pooglądam.. to się nie może znudzić.
Oglądam, sobie oglądam i stwierdziłam, że Roseum Elegans jest faktycznie elegancki.. kwiaty z góry do dołu.. jak w sukni balowej... i szybciorem poleciałam sprawdzić czy też takeigo kupiłam, czy zrobiłam ten błąd i nie.. ale odetchnęłam z ulgą.. mam go
U mnie dziś też przymrozek.. ale co tam... cebulowe to przeżyją, a za to w dzień trochę słoneczka będzie .. bo bez niego już mnie depresja łapała.
Bogdziu piękna łączka!
Głupia byłam, że krokusów nie kupiłam jesienią. Teraz żeby oczy nacieszyć, muszę chodzić po wątkach zamiast po swoim ogródku
Ale nadrobię i już nawet miejsce mam