Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

ana_art 20:49, 03 kwi 2014

przyznam, że myślałam dzisiaj o Was, o pogodzie i czy już po stresie
Wierzę, ba jestem pewna że odcinek będzie świetny!
Nikita 20:54, 03 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)

Magda czy Ty nie jestes za bardzo inteligentna żeby ze mną starym człowiekiem sprzeczki toczyc, przecież i tak wiadomo że na końcu Ty wygrasz, dobra zostawiam sztuczne tworzywa u siebie jak mnie tak urzadziłas, bo bic się z Toba nie bedę, ale jak znów wstawisz zurawie lub inne których ja nie sfociłam to plastiki przez płot podrzucę.(jak będe wiedziała gdzie)

Bogdzia, rozbawiłaś mnie do łez...cały czas się śmieję, a łzy klawiaturę zalewają...muszę po ścierkę lecieć

Bogdzia 20:56, 03 kwi 2014

ana_art napisał(a)
przyznam, że myślałam dzisiaj o Was, o pogodzie i czy już po stresie
Wierzę, ba jestem pewna że odcinek będzie świetny!

Optymizm to dobra cecha ale można sie pomylic.Oni chwalą ......ale może tylko swoja robotę?
Bogdzia 20:57, 03 kwi 2014

Nikita napisał(a)

Bogdzia, rozbawiłaś mnie do łez...cały czas się śmieję, a łzy klawiaturę zalewają...muszę po ścierkę lecieć

to już nic nie piszę bo podobno następnym etapem jest siusianie jak mówią Hanie a właściwie Hania.
monteverde 20:57, 03 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)

Magda czy Ty nie jestes za bardzo inteligentna żeby ze mną starym człowiekiem sprzeczki toczyc, przecież i tak wiadomo że na końcu Ty wygrasz, dobra zostawiam sztuczne tworzywa u siebie jak mnie tak urzadziłas, bo bic się z Toba nie bedę, ale jak znów wstawisz zurawie lub inne których ja nie sfociłam to plastiki przez płot podrzucę.(jak będe wiedziała gdzie)

Dobre, dobre, Bogdzia ma doświadczenie dłuższe, a Nikita piękne żurawie wstawia Bogdziu buziole i nie martw się o 20 będzie super
Bogdzia 21:01, 03 kwi 2014

monteverde napisał(a)

Dobre, dobre, Bogdzia ma doświadczenie dłuższe, a Nikita piękne żurawie wstawia Bogdziu buziole i nie martw się o 20 będzie super

Ciekawe co napiszecie jak bedzie odwrotnie? ja jestem jak kamikadze, juz mi wszystko jedno.Cztery razy u mnie byli i kto wie dlaczego czy tak im sie podobało czy przez tyle razy nie mogli trafic na mój dobry dzień????
Margolka 21:09, 03 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)

Małgosiu jeśli kwitnie nie tylko wiosną ale również ma kwitnace kwiaty jesienią choc dużo mniej to jest to Cunningham's White, na niego mi wygląda.

Powtarza, jeśli powtarzaniem można nazwać trzy kwiatki na krzyż...?
Bogdzia 21:15, 03 kwi 2014

Margolka napisał(a)

Powtarza, jeśli powtarzaniem można nazwać trzy kwiatki na krzyż...?

Można nazwac trzy kwiatki na krzyż , wiec tak jest jak napisałam CW.
monteverde 21:18, 03 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)

Ciekawe co napiszecie jak bedzie odwrotnie? ja jestem jak kamikadze, juz mi wszystko jedno.Cztery razy u mnie byli i kto wie dlaczego czy tak im sie podobało czy przez tyle razy nie mogli trafic na mój dobry dzień????

Bogdziu zapewne za dobrze karmiłaś będzie dobrze jesteś profesjonalistka tyle lat występowałaś przed ponad 30 osobowymi grupami
ana_art 21:19, 03 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)

Optymizm to dobra cecha ale można sie pomylic.Oni chwalą ......ale może tylko swoja robotę?
poznałam Cię w realu i powiem JESTEŚ NAZBYT SKROMNA!!!!
a to że chwalili to wcale mnie nie dziwi