Ja myślę ze Ty jestes większym znawca , masz wiecej obserwacji i dużo ciekawości świata przyrody , wszystko sprawdzasz, w internecie jesteś biegła no ja nie mam co z Tobą rywalizowac i nie zamierzam , oddaje palme pierwszeństwa jeśli ja wogóle miałam.
Bogdzia a co ja tam wiem...żadnej palmy pierwszeństwa nie przyjmuję...dla mnie Ty jesteś królową rododendronów i profesorem ornitologii...i koniec kropka.
Bogdzia.... ufff.. po wszystkim... teraz możesz odsapnąć psychicznie Ale znając życie będziesz sie dręczyć aż do 20-go... będzie dobrze.. innej opcji nie ma...
U siebie wrzuciłam martagony od Ciebie.. patrz jak pięknie rosną
Bogdzia, żadnych "tworzyw syntetycznych" nie przyjmuje...mowy nie ma...żywa palma też na działce nie przetrwa, bo zimy za mroźne...nie nasz wyjścia...palma pierwszeństwa musi zostać u Ciebie !
Magda czy Ty nie jestes za bardzo inteligentna żeby ze mną starym człowiekiem sprzeczki toczyc, przecież i tak wiadomo że na końcu Ty wygrasz, dobra zostawiam sztuczne tworzywa u siebie jak mnie tak urzadziłas, bo bic się z Toba nie bedę, ale jak znów wstawisz zurawie lub inne których ja nie sfociłam to plastiki przez płot podrzucę.(jak będe wiedziała gdzie)