Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Agania 10:12, 26 maj 2014

Bogdziu miałaś wspaniałych, gości
cudowną pogodę, szczęśliwi ci co mogli cię poznać i pozostali goście, co mogli po raz kolejny być z tobą w waszym przepięknym ogrodzie, czuję się jakbym tam z wami była, dziękuję za fotorelację ze spotkania

ściskam cię mocno
anna_g 10:20, 26 maj 2014

Relację oglądnęłam... Pięknie... Piękny ogród, piękne rośliny, piękni ludzie... Taka ogrodowiskowa rodzinka Pozdrawiam ciepło...
Pszczelarnia 12:09, 26 maj 2014

Bogdziu, Ty w Raju. Cudowne spotkanie. Cudowny ogród i gospodarze. Pooglądałam sobie z radością. Jakbym tam była. Tęskno mi już do spotkań ogrodowych.
Milka 15:35, 26 maj 2014

Bożenko
...obejrzałam całą relację ze spotkania, ależ tłumy zwaliły, ale nic a nic się nie dziwię, do takiego ogrodu i do takich gospodarzy, zawsze miło i po drodze bardzo żałuję, że nie mogłam być, zwłaszcza, że tak mnie zainspirowałaś, że być może powolutku i u mnie rh w masie zagoszczą, cudowne rośliny, ale...twój ogród, to nie tylko one, masz mnóstwo innych, przepięknych roślin, wszystko razem cudownie się komponuje i tętni życiem
...tak patrzyłam sobie na ciebie, jaka radosna jesteś, serdeczna, uśmiechnięta, wspaniała osoba z ciebie, podziwiam cię nieustannie...i wszystkim ten nastrój się udzielił, wspaniałe spotkanie, same banany na twarzach, humor, radość...och cudownie to oglądać
....bardzo dziękuję Wam, jako gospodarzom i wszystkim uczestnikom spotkania, którzy zrobili dokumentację i mogliśmy przed kompami również banana na twarzy umiejscowić

i wklejam kolejnego rh, hi, hi...napisane Franceska
i pytanie, jeden rh zaatakowały mszyce, spotkałaś się już z tym?

Bogdzia 16:27, 26 maj 2014

irena_milek napisał(a)
Bożenko
...obejrzałam całą relację ze spotkania, ależ tłumy zwaliły, ale nic a nic się nie dziwię, do takiego ogrodu i do takich gospodarzy, zawsze miło i po drodze bardzo żałuję, że nie mogłam być, zwłaszcza, że tak mnie zainspirowałaś, że być może powolutku i u mnie rh w masie zagoszczą, cudowne rośliny, ale...twój ogród, to nie tylko one, masz mnóstwo innych, przepięknych roślin, wszystko razem cudownie się komponuje i tętni życiem
...tak patrzyłam sobie na ciebie, jaka radosna jesteś, serdeczna, uśmiechnięta, wspaniała osoba z ciebie, podziwiam cię nieustannie...i wszystkim ten nastrój się udzielił, wspaniałe spotkanie, same banany na twarzach, humor, radość...och cudownie to oglądać
....bardzo dziękuję Wam, jako gospodarzom i wszystkim uczestnikom spotkania, którzy zrobili dokumentację i mogliśmy przed kompami również banana na twarzy umiejscowić

i wklejam kolejnego rh, hi, hi...napisane Franceska
i pytanie, jeden rh zaatakowały mszyce, spotkałaś się już z tym?

No Franceska to znów nie jest ale ładny kolor ma. Mszyc u mnie na rh nie było sama nie wiem dlaczego bo podobno są częste na rh ale moze nie lubią sie z mączlikami bo te na nich lubią u mnie siedziec wiec moze to mszycom przeszkadza. Opryskaj i bedzie spokój.Spotkanie było cudowne . Mój szwagier nakręcił kilka krótkich filmków to tylko śmiech bez przerwy słychac. Były cudowne dziewczyny ze wspaniałymi humorami , zreszta pisałam ze innych nie wpuszczam więc sie dostosowały. Najpowazniejszy był Łukasz ale też sie uśmiechał ale jego rozumiem bo tylko on jeden był oogrodowiskowym facetem choc inni byli ale już spoza ogrodowiska. Pozdrawiam Irenko , szkoda ze Cie nie było bo byś swietnie do tego towarzystwa pasowała. Wiem że źle wpisałam ale drugi raz już mi się nie chce pisac.
Bogdzia 16:28, 26 maj 2014

Byłam chyba u wszystkich moich Gości w wątkach a teraz wysiady mi oczy więc przerwa na odpoczynek . Będe później.
Milka 16:59, 26 maj 2014

No Franceska to znów nie jest ale ładny kolor ma. Mszyc u mnie na rh nie było sama nie wiem dlaczego bo podobno są częste na rh ale moze nie lubią sie z mączlikami bo te na nich lubią u mnie siedziec wiec moze to mszycom przeszkadza. Opryskaj i bedzie spokój.Spotkanie było cudowne . Mój szwagier nakręcił kilka krótkich filmków to tylko śmiech bez przerwy słychac. Były cudowne dziewczyny ze wspaniałymi humorami , zreszta pisałam ze innych nie wpuszczam więc sie dostosowały. Najpowazniejszy był Łukasz ale też sie uśmiechał ale jego rozumiem bo tylko on jeden był oogrodowiskowym facetem choc inni byli ale już spoza ogrodowiska. Pozdrawiam Irenko , szkoda ze Cie nie było bo byś swietnie do tego towarzystwa pasowała. Wiem że źle wpisałam ale drugi raz już mi się nie chce pisac.

Chętnie obejrzę filmiki towarzystwo na medal, humor ma i dlatego cudnie było i ta pogoda idealnie się dopasowała, ależ musiało pachnieć w ogrodzie
Przy okazji wypadów w wasze strony, zahaczę o ciebie
ten ciemny rh, podobny do twojego tego, najciemniejszego, ale jaka nazwa?
...zrobię oprysk i basta kupuję następne, znalazłam miejsce
Anita1978 17:49, 26 maj 2014

Bogdziu, Łukasz nie był jedynym ogrodowiskowym facetem! Kondzio też był!
ana_art 19:10, 26 maj 2014

ale Łukasza to był chyba pierwszy raz
Bożenko kochana, ja po tym co obejrzałam u Ciebie mam zagwostkę gdzie posadzić te rh które mi kupiłaś bo nie miałam pojęcia, że one TAKIE mogą być (chociaż nie sądzę by mi się takie udały)... Dzisiaj kupiłam kwaśną ziemię (nie wiem czy dobrą ph 3,5-4,5), ale burza u nas od przeszło 3 godzin.
Żałuję, że nie przyjechałam ciut wcześniej miałabym Cie tylko dla siebie
Pamiętam, że mówiłaś komuś na forum, by sadzić gęściej a później ewentualnie przesadzić i chyba tak zrobię. Może w przyszłości działka mi się powiększy... to takie moje ciche marzenie
Anita1978 19:19, 26 maj 2014

Ana
Sadź gęściej, później przesadzisz! Najwyżej jak sie zagapisz i urośnie wielki to samochodem go przesadzisz , tak jak kiedyś Bożenka