Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:08, 28 maj 2014

gaby3003 napisał(a)

a ja...?
w tym roku .......w związku z budowa - przeoczyłam...,
ale w następnym nie omieszkam się wprosić

siedzę z nosem w kopie: podziwiam, zazdroszczę i wściekam się na siebie, ze się nie zmobilizowałam
śle ucałowania.....z kaszub

Gabrysiu miło Cię widziec. TY???? No Ty nie prosisz o pozwolenie przyjechania przecież . Dwa lata temu też kazałas sobie podac adres jak lista od dawna była już zamknięta, a w tym roku nawet adres nie był juz potrzebny. Szczerze powiem że nawet się Ciebie spodziewałam. Nie wiem czy bede organizowac bo już od dawna pisze ze nie , ja stary człowiek juz jestem i wielkie imprezy nie dla mnie , raczej różańce w spokoju odmawiac...
Bogdzia 20:14, 28 maj 2014

ana_art napisał(a)
a wyobraź sobie że przyjadę i to z ogromną przyjemnością wcale nie tak daleko, do Ciebie jechaliśmy 3 godzinki z powrotem prawie 4 ze względu na korki. Teraz to na wariackich papierach było

Kurcze no to mnie teraz zażyłas. Własnie Gabrysi napisałam ze chyba nie bedzie spotkań a Ty piszesz ze przyjedziesz. Na Czelsi trzeba na rok wcześniej bilety rezerwowac a do mnie nawet nieco wczesniej bo dziewczyny juz przed spotkaniem pisały ze chętnie by przyjechały. Najwieksze zobowiązanie mam z Magdą zwiazane bo przez moje nie nacisniecie napisu ,,wyślij " nie mogła przyjechac. Jest pierwsza na liście a Ty z Gabi na drugim miejscu i jeszcze kilka innych osób z Wami. Chyba faktycznie zacznę juz liste robicBoże co ja piszę , przecież już spotkania u mnie nie bedzie.
Bogdzia 20:15, 28 maj 2014

ana_art napisał(a)
Bożenko normalnie paluchem grożę!

To obiektywna prawda a z nią sie nie powinno dyskutowac.
Bogdzia 20:16, 28 maj 2014

Ivvvona napisał(a)
Bożenko, dziękuje za nową porcję zdjęć ze spotkania, powspominałam sobie z przyjemnością U nas codziennie burze i deszcz, ślimaki i chwasty atakują a nie ma jak wyjść do ogrodu. Dzisiaj na szybko cyknęłam tylko parę zdjęć i ledwo zdążyłam przed deszczem. Kiedy to się skończy? Mam nadzieję, że u Ciebie dzisiaj spokojniej. Pozdrawiam

Tak Iwonko spokojniej choc nadal burze zapowiadaja i na noc i na dzien ale może juz wczoraj sie wyszalały i poszły gdzie indziej, taką mam nadzieje.Pozdrówka dla Ciebie i bardzo sympatycznego Twojego M.
Bogdzia 20:18, 28 maj 2014

ewsyg napisał(a)
Bożenko, tyle wszędzie zdjęć ze spotkania u Ciebie. Widać, że fajnie bawiliście się. Żal mi bardzo, że tam mnie nie było. jeszcze raz wyrażam zachwyt Twoim ogrodem. Pozdrawiam Cieplutko

Jak mi ktoś tak pisze ze mu zal to ja od razu mam wyrzuty sumienia ze mu zabawke zabrałam. Nie moge nic obiecac , zobaczymy. Pozdrawiam.
Bogdzia 20:20, 28 maj 2014

Kasik napisał(a)
Jaka wielką radość sprawiłaś Bożenko nam wszystkim. Oprócz doznani ogrodowych, spotkaniowych - dziś możemy jeszcze raczyć się wspomnieniami.
I teraz, gdy czytam wpisy tych, którzy nie mieli tyle szczęścia rozumiem ich doskonale.

Pozdrawiam serdecznie

Mnie z Wami było równie miło , jestescie cudowni , wspaniali. Dzięki za ten dzień.Kasiu ksiązki nawet nie zaczełam jeszcze czytac ale dedykacje przeczytałam własciwie dwie dedeykacje jedną dla mnie a druga dla Ciebie. No i zazdrosc człowieka bierze jak M tak o zonie pisze.
Ivvvona 20:21, 28 maj 2014

Bogdzia napisał(a)

Tak Iwonko spokojniej choc nadal burze zapowiadaja i na noc i na dzien ale może juz wczoraj sie wyszalały i poszły gdzie indziej, taką mam nadzieje.Pozdrówka dla Ciebie i bardzo sympatycznego Twojego M.

Dziękuję, przekażę
ana_art 20:22, 28 maj 2014

Bogdzia napisał(a)

Kurcze no to mnie teraz zażyłas. Własnie Gabrysi napisałam ze chyba nie bedzie spotkań a Ty piszesz ze przyjedziesz. Na Czelsi trzeba na rok wcześniej bilety rezerwowac a do mnie nawet nieco wczesniej bo dziewczyny juz przed spotkaniem pisały ze chętnie by przyjechały. Najwieksze zobowiązanie mam z Magdą zwiazane bo przez moje nie nacisniecie napisu ,,wyślij " nie mogła przyjechac. Jest pierwsza na liście a Ty z Gabi na drugim miejscu i jeszcze kilka innych osób z Wami. Chyba faktycznie zacznę juz liste robicBoże co ja piszę , przecież już spotkania u mnie nie bedzie.
hahahha a widzisz ledwo wyjechałam a już się wpraszam, jak myślisz dlaczego? Bo u Was jest magicznie.
popcorn 20:23, 28 maj 2014

Bożenko, było przecudnie Buziam!
Kondzio 20:23, 28 maj 2014

Bogdzia napisał(a)

hi hi hi hi hi