Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

boguslawa_ma... 08:01, 28 maj 2014

Bogdziu a jak się nazywa ten czerwony rh bo chcę taki kupić i jeszcze fioletowy Fryderyk chyba
Bogdzia 08:13, 28 maj 2014

justajusta napisał(a)
oglądam fotorelację i muszę powiedzieć, że zdjęcia na których jesteście wszyscy w grupie sprawiają wrażenie jakbyście byli doklejeni do jakiegoś tła. Coś jak fotomontaż Niesamowite te rh, aż nieprawdopodobne. Dopiero na forum doczytałam o odcinku z Mają w Twoim ogrodzie i jestem zaszczycona, bo pomogłaś mi z moim rh. Po Twojej mieszance odżył, pięknie kwitnie i ma dużo przyrostów. Serdecznie dziękuję i podziwiam dalej

To uczucie sztuczności mam i ja ale myślę ze to wina oświetlenia które ,,wypalało" tło.Było bardzo ostre słońce.Pozdrawiam.
Bogdzia 08:14, 28 maj 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Bogdziu a jak się nazywa ten czerwony rh bo chcę taki kupić i jeszcze fioletowy Fryderyk chyba

Czerwony to Nowa Zembla ale taki ciemno czerwony to Franceska a fioletowy to albo Alfred albo Catawbiense Grandiflorum alebo Lee's Darc Purple.
Bogdzia 08:16, 28 maj 2014

agata19762 napisał(a)
świetny ten Fotograf Bożenko
pozdrowienia i podziękowania dla Siostry i Szwagra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pewnie sie bardzo ucieszy jak to przeczyta, muszę mu powiedziec . Jestem mu wdzieczna ze zrobił te zdjęcia bo ja nie zrobiłam żadnego.
Bogdzia 08:18, 28 maj 2014

zawitka napisał(a)
Ale było wesoło ha ha .Bożenko czy ja mogę nazeaać na Twoją cześć swego rh tyyyżżż Alfredem bo jest największy i najpiękniejszy u mnie a po Przesadzeniu pod Twoim kierunkiem jest cudny Buziole ;D

Nazwac możesz jak chcesz ale jednak najlepiej nazywac wg nazw danych przez hodowców bo wtedy wszyscy wiedza o czym jest mowa.
Bogdzia 08:20, 28 maj 2014

hanka_andrus napisał(a)
I takim sposobem pękła następna setka!
Ciągle słyszę te okrzyki: Aniu , to ty? Wiedziałam, że będziesz taka odlotowa!
Bożenko, miło było! Szkoda,że tak krótko! Bywajcie! Do następnego!

I to jest kwintesencja wszystkiego!
Gratuluję,ściskam, całuję.

Haniu atmosfere tworza ludzie a ludzie byli absolutnie wyjątkowi , było cudnie i odlotowo więc i ja byłam odlotowa mimo że mam zmartwienia i to poważne.Też ściskam , przytulam.
Bogdzia 08:22, 28 maj 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Bogdziu nic się nie stało, tak czasem bywa, złośliwe przedmioty martwe . Ale przyleciałabym choćby pieszo ....Gdyby jednak w Twoim postanowieniu coś się kiedyś zmieniło to pamiętaj ja tu jestem i czekam ....
Pozdrawiam

Magda zła jestem na siebie bo jak juz wiesz nawet Ani mówłam ze sie Ciebie spodziewam ale myślę ze wszystko jeszcze da sie naprawic ...........................
Bogdzia 08:24, 28 maj 2014

Urszulla napisał(a)
Z przyjemnością wspominam chwile z soboty
i do tego wszędzie tyle fotek
po prostu bajkapozdrawiam

Ula bardzo sie cieszę ze Cię poznałam , dzieki ze sie zmobilzowałas i przyjechałas. Buziaki.
Mala_Mi 09:15, 28 maj 2014

Rzeczywiście wystawowe , ostatnio w nim ,,babki " z Ogrodowiska wystawiam

Ha, ha, ha...... na takiej wystawie każda babka chętnie się wystawi

Super fotki...... dzięki dla fotografa

I fotograf w akcji... jak profesjonalny paparazzi

Mala_Mi 09:17, 28 maj 2014

Bogdzia napisał(a)

Magda zła jestem na siebie bo jak juz wiesz nawet Ani mówłam ze sie Ciebie spodziewam ale myślę ze wszystko jeszcze da sie naprawic ...........................

Potwierdzam, byłaś wymieniona na liście gości... pamiętam, bo sie ucieszyłam, że Ciebie poznam.. i opowiadałam Bogdzi o nożycach
Bogdzia.. i trudno.. musisz zrobić spotkanie jeszcze raz.....