Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

gierczusia 16:13, 13 cze 2014

A ja właśnie jestem "w trakcie " w trakcie kradnięcia .... Niby mina kamienna i : tak trzeba zrobić ,żeby intymność sobie zapewnić ...itp..ale banan w duszy ,że znów coś bedem mogła wcisnąć

Ściskam

Urszulla 16:30, 13 cze 2014

Skończyłam pracowity tydzień i wpadam na relaks do Rododendronowego posłuchać szumu wody spadającej z kaskady

...już mi lepiej
Nallar 18:16, 13 cze 2014

Bogdziu Jestem u Ciebie każdego dnia, spaceruję, oglądam, wracam, znowu oglądam i ciągle podziwiam. Największy problem mam z tym, co napisać, po prostu nie umiem znaleźć odpowiednich słów, aby wyrazić swój zachwyt. Twoje rodki, róże, ukwiecone łączki...A do tego Ty, wspaniała osoba, ciepła i miła dla innych. No i znowu utknęłam, więc napiszę krótko, dziękuję, że jesteś Ty Twój emuś i Wasz ogród.
Bogdzia 18:40, 13 cze 2014

Nallar napisał(a)
Bogdziu Jestem u Ciebie każdego dnia, spaceruję, oglądam, wracam, znowu oglądam i ciągle podziwiam. Największy problem mam z tym, co napisać, po prostu nie umiem znaleźć odpowiednich słów, aby wyrazić swój zachwyt. Twoje rodki, róże, ukwiecone łączki...A do tego Ty, wspaniała osoba, ciepła i miła dla innych. No i znowu utknęłam, więc napiszę krótko, dziękuję, że jesteś Ty Twój emuś i Wasz ogród.

O matko , teraz ja nie wiem co napisac.Dzięki ze zaglądasz , dzieki ze masz dla nas tyle miłych i ciepłych słów, mam nadzieje ze się spotkamy , szkoda ze nie było Cię u mnie na spotkaniu ale da sie to nadrobic na pewno. Dziekuję i pozdrówka sle.
Bogdzia 18:50, 13 cze 2014

Urszulla napisał(a)
Skończyłam pracowity tydzień i wpadam na relaks do Rododendronowego posłuchać szumu wody spadającej z kaskady

...już mi lepiej

Ula Ty bardzo zabiegana jesteś więc jest mi miło że znalazłas chwilę by wpasc i odpocząc.Pozdrówka przesyłam.
Bogdzia 18:56, 13 cze 2014

gierczusia napisał(a)
A ja właśnie jestem "w trakcie " w trakcie kradnięcia .... Niby mina kamienna i : tak trzeba zrobić ,żeby intymność sobie zapewnić ...itp..ale banan w duszy ,że znów coś bedem mogła wcisnąć

Ściskam

Znam dobrze to uczucie jak odrobinę ziemi pozyskam a apetyt rosnie zawsze w miare jedzenia.
Bogdzia 19:05, 13 cze 2014

Gabriela napisał(a)

Bożenko, nie narzekaj na martagony, przecież są niesamowite, ach...

Kochaj róże, one są tego warte. I kwitną do mrozów. Róża i różanecznik - widzisz, nawet nazwa podobna;D;D.

Gabrysiu gdyby róże pokochały mój ogród to i ja bym je pokochała ale jakoś nam razem nie po drodze, pewnie to wina mojej ziemii.Pozdrawiam.
Bogdzia 19:06, 13 cze 2014

ewsyg napisał(a)
Dziękuję, piękna jest

Ja też się nia zachwycam.
Bogdzia 19:12, 13 cze 2014

Aneczka napisał(a)
Bogdziu na jakim etapie jest u ciebie liliowiec, który mi przysłałaś, bo u mnie same listki takie cieniusie i może 30cm wysokie, ale pączków nie widzę jeszcze?

U mnie pierwsze kwiaty sie pojawiły po jednym na kazdej kępie ale paków mają sporo bo i kępy wielkie . Moze musi sie rozrosnac , ale myśle ze powinien zakwitnąc to mocna roślina.

Bogdzia 19:13, 13 cze 2014

barbara_krajewska napisał(a)

Bogdziu, zaskoczona jestem ilością i różnorodnością Twoich róż! Doczekały się dni, kiedy mogą zwrócić na siebie uwagę. A jest na co!

Faktycznie jest ich trochę ale to nic w porównaniu do innych a nawet nie chodzi o ilosc a jakośc szczególnie krzaków i ch wielkośc, tu nie mam się czym chwalic.