Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Kindzia 19:29, 16 cze 2014

Poczytałam, popatrzałam
Pozdrowienia zostawiam
Bogdzia 21:59, 16 cze 2014

Kasya napisał(a)

to ja dodam ze w LM sa tylko nie wiem jak daleko masz do LM...
To masz lepsza podpowiedz jak moja.
Bogdzia 22:00, 16 cze 2014

Kasya napisał(a)
Bogdziu, masz moze derenia kanadyjsiego ?
bo chcialam zapytac czy taka duza kępę w doniczce mozna bez problemu podzielic na wiele sadzonek zeby rozsadzic na wiekszej powierzchni ?

Nie mam derenia kanadyjskiego ale wszystko zależy od ilości korzonków jeśli sa można dzielic.
Bogdzia 22:04, 16 cze 2014

asiach napisał(a)

Przepięknie, ale Ty doskonale o tym wiesz
Pozdrawiam jeszcze niedzielnie i życzę miłego cąłego tygodnia

Bardzo lubię te róże , mam je w trzech miejscach i nie moge sie nacieszyc jak kwitną , kwiatki malutkie a ja je uwielbiam.Co do ogrodu to chyba nigdy nie bede zadowolona bo jest za mały , ja za stara i wogóle mnóstwo bym jeszcze zrobiła nowego lub zmieniła.Pozdrówka.
Bogdzia 22:06, 16 cze 2014

kasiek napisał(a)
Zgadzam się że takiego jak Twój ogrodu to ze świeca szukać
Pozdrawiam niedzielnie i zostawiam ślad obrazkowy

Tak duzo tej świecy się nie zużyje bo na Ogrodowisku pięknych ogrodów nie brakuje a jednym z nich jest i Twój. Dzieki za fajne zdjecie.
Bogdzia 22:08, 16 cze 2014

Jag_58 napisał(a)
Bożenko miłego wypoczynku niedzielnego ,wszystkim sie nam przyda trochę oddechu po tych upałach serdecznie pozdrawiam

W niedziele odpoczęłam ale ja najlepiej lubię w ogrodzie popracowac a mój M przestrzega niedziel bez pracy bo dla nego to praca a dla mnie to przyjemnośc a w niedzielę i święta przyjemności są dozwolone przecież. pozdrówka śle.
Bogdzia 22:11, 16 cze 2014

Kalamandyna napisał(a)

Nie kupowałam rh w internecie a juz na pewno nie CW bo to chyba najbardziej dostępny rh ale jeśli nie możesz kupic to może w Multifiori.[/quote
niby popularny a nigdzie nie ma. W tym sklepie też ale dzięki za pomoc, szukam dalej

Strone wczesniej masz informację gdzie sprzedają (LM) , byc może że w OBI też sa.Chętnie bym Ci dała mojego ale jest za wielki żeby dał sie zabrac a ja bym miała miejsce na nowego.
Bogdzia 22:13, 16 cze 2014

irena_milek napisał(a)
Szaleństwo różane i u ciebie
Bardzo dziękuję za radę
u mnie kosów mnóstwo, jaskółek i wczoraj był piękny kolorowy dzięcioł

Irenko nawet juz nie wiem jaka radę Ci dałam ale jeśli dziękujesz to pewnie była dobra. Róze mam to wiadomo i nawet chyba dokupię ale tylko Edenki, muszę wcisnąc je miedzy rh.
Bogdzia 22:16, 16 cze 2014

majkel0326 napisał(a)
Bożenko, melduję, że lilie zlotoglów od Ciebie u mnie kwitną i są piękne! Jeszcze raz dziękuję

Maja miło Cię w końcu znów zobaczyc. Widzę ze martagony u Ciebie ładniejsze niz u mnie ale to chyba nie tylko one. Wiadomo ze u Ciebie wszystko rośnie jak na drożdżach.Twój dzidziuś juz chyba odchowany , wracaj na Ogrodowisko. Patrze jeszcze na zdjecie , faktycznie cudne.Pozdrówka sle.
Bogdzia 22:17, 16 cze 2014

Margarete napisał(a)
Nie było mnie troche czasu bo wyjeżdżałam za granice ale juz wróciłam i odrabiam zaległości na forum i w ogrodzie.....Przeleciałam pismo obrazkowe - niestety ale widziałam lilie i róże we wszystkich kolorach które pokazywałaś na fotkach - masz tego troche a zawsze zatrzekałas sie że nie po drodze ci z różami a tu..tyle odmian, kolorów....śliczne !
Jak ogarne troche zaległości u siebie w ogrodzie to tez wrzuce jakies foty.
Buziaki !

Małgoś ja nie wyjeżdżałam a wyrobic sie nie moge wiec sie nie dziwie że masz zaległości . Nadrobisz wszystko a jak nie to też nic sie nie stanie , a zdjęcia chętnie obejrze. Pozdrówka.