Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 13:03, 30 cze 2014

Bogdzia... daj na luz... a jeszcze lepiej na luzik... i autoportret dla Ciebie

Edit.. jak ktoś nie che swoich podobizn..to nie jeździ na spotkania, a jak się jedzie to trzeba liczyć sie z tym... Iza podeszłą z humorem do min..a zrobiła się głupia dyskusja.... luzik... jak nie pokaż mnie z goła d.. to mi tam lata

Bogdzia 13:42, 30 cze 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Bogdziu, robisz piękne zdjęcia. Reszta u mnie.

Na długi czas starczy mi tej historii i nie bede robic żadnych zdjęc.Dzięki za słowa u Ciebie.
Bogdzia 13:43, 30 cze 2014

Iwk4 napisał(a)
Macham do was. Miłe spotkanie odbyłyście.

Odmachuję . spotkania z miłymi ludzmi zawsze sa fajne a tu takich większośc.Jeśli nadarzy Ci sie okazja że w pobliżu bedzie spotkanie to nie przepuśc okazji. Miłego dnia.
boguslawa_ma... 13:50, 30 cze 2014

Zaglądam i pozdrawiam
Bogdzia 13:52, 30 cze 2014

AgnieszkaW napisał(a)

Ech, i wyszło, że niepotrzebnie namieszałam i się odezwałam w nieswojej sprawie. Chcialam dobrze, wyszło jak zwykle, sorry.

Agnieszko byc może ja mam większy dystans do siebie i wydaje mi sie ze i inni go mają więc w tym zdjęciu nie widzialam nic złego , może Ty nie jestes az na takim luzie jak ja, każdy ma swoje cechy indywidualne. Przyznam ze bardzo sobie cenię jak ludzie mają dystans do swojej osoby i sami z siebie potrafia zartowac i sie posmiac. Ja własnie taka jestem co nie znaczy że nie widzę zadnych granic i te granice pewnie mamy gdzieś indziej choc przyznam szczerze ze ja sie przejęłam na tyle że jak już pisałam nie bede wogóle robic ludziom zdjec i sama tez na zdjeciach byc nie chce. Na jakiś czas mi tej historii wystarczy.Nie przejmuj sie już tym wszystkim , było minęło . Ja nie mam żalu ani pretensji.Pozdrówka sle.
Bogdzia 13:56, 30 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Edit.. jak ktoś nie che swoich podobizn..to nie jeździ na spotkania, a jak się jedzie to trzeba liczyć sie z tym... Iza podeszłą z humorem do min..a zrobiła się głupia dyskusja.... luzik... jak nie pokaż mnie z goła d.. to mi tam lata

Andzia ślicznie wyglądsz. Dzieki za tak piękny autoprtret. Prawde mówiąc powiem ze jakbyś miała na stałe te policzki tak wypchane to mnie byś sie bardziej podobala , innymi słowy postuluje o przytycie choc niekoniecznie do moich wymiarów.Buziaki śle i dziękuje ze się tak starasz.
Bogdzia 13:56, 30 cze 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Zaglądam i pozdrawiam

Bogusiu pozdrawiam również. Teraz przerwa obiadowa ale potem wpadne z rewizyta.
Pszczelarnia 14:04, 30 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Anek, . Bogdzia patrz na PW. Jejkuś, jeszcze powinnam Izę, Agnieszkę wesprzeć, bo "się narobiło". Strach pomyśleć, co by było, gdyby czasu było więcej i zaleglibyśmy w sadzawce z karpiami na materacach.

Milka 14:09, 30 cze 2014

Bogdzia napisał(a)

Gosiu oststnio biore z Ciebie przykład ze spotkaniami, dotąd Ty chyba najwiecej ich zaliczałas to i ja trochę pobywam w swiecie. Pozdrówka dla Was.

Gosia daje dobry przykład, pamiętam, jak obie nie lubiłyśmy się za bardzo ruszać ze swojego terytorium, a teraz wojaże cały czas fajne spotkanie u Ani, miałaś moc wrażeń, a ja donoszę, ze liliowce od ciebie wypuściły łodygi z pąkami, i będą kwiatki
Bogdzia 14:56, 30 cze 2014

Pszczelarnia napisał(a)

Anek, . Bogdzia patrz na PW. Jejkuś, jeszcze powinnam Izę, Agnieszkę wesprzeć, bo "się narobiło". Strach pomyśleć, co by było, gdyby czasu było więcej i zaleglibyśmy w sadzawce z karpiami na materacach.

Strach pomyślec , to prawda. Iza i Agnieszka niech sie niczym nie przejmuja ,dla nich zrobię wyjątek i zrobię im przy najbliższej okazji podobne zdjecia A co tam niech sie troche pozłoszcząA tak na powaznie to dajmy już spokój tej sprawie , skoro nikt się nie obraził to i mozna uznac ze sprway nie było. Buziaki dla wszystkich ,,zamieszanych " w awanturke