Agatko to cecha ludzi którzy mają cieplej niz w Polsce że nagle się im zima podoba. Moja córka która jest w Australii jak mówię żeby wracała to mówi ,,i do czego ? do tych okropnych zim?" A jak wysyłam jej zdjęcia to zawsze prosi o zdjecia zimowe. Pewnie straszy znajomych naszą zimą.
Bogdziu, a ja na dziś wolę odsłonę oszronioną! Wygląda to kosmicznie, nierealnie, jak dekoracja filmowa, ale cudnie! A kolejne oszronione zdjęcia - na konkurs!
P.S. Byłaś kiedyś w Australii? Jak wrażenia? Może jakaś fotka? To moje marzenie, kiedyś tam polecieć, mam nadzieję, że kiedyś się spełni....
Bożenko zdjęcia oszronionego ogrodu są zachwycjące. Myślę, źe zmiany pór roku w ogrodzie w naszym klimacie są piekne. Teraz szron, potem śnieg a wiosną eksplozja cebulowych o lecie nie wspomnę, bo tę porę roku ogrodniczki uwielbiają
Witaj Bogdziu, Twoja piwonia odwdzięcza się za to że nie kwitnie, pięknymi liśćmi. Widok z Twojego okna jest cudny, chyba o każdej porze roku. To zestawienie zdjęć z kwiatami a drugie z mrozem po prostu cudo. U Ciebie musiało być zimniej ja rano wstałem i szronu niet. Jak znajdziesz orzecha to n ie wyrywaj, jak kiedyś przyjadę to go sam wyrwę. Pozrawiam deszczowo
mnie też w ostatnią zimę wymarzły krokusy, a takie ładne kępy już miałam; też ciut ich posadziłam, może jeszcze się skuszę, tak jak ty; no i pochwalę się, sikorki korzystają z karmników, rano robiłam podchody do zdjęcia, ale raz uchwyciłam, ciągle chowały się w śliwie, niestety kabel do aparatu w domu i zdjęcia będą później; ale mogłam podziwiać o 4 piękny koniec nocy i rogalik księżyca
i ojej...jaki szron...na roślinach wygląda pięknie u mnie dziś nie było! pozdrawiam
Bogdziu, a ja na dziś wolę odsłonę oszronioną! Wygląda to kosmicznie, nierealnie, jak dekoracja filmowa, ale cudnie! A kolejne oszronione zdjęcia - na konkurs!
P.S. Byłaś kiedyś w Australii? Jak wrażenia? Może jakaś fotka? To moje marzenie, kiedyś tam polecieć, mam nadzieję, że kiedyś się spełni....
Agatko nie byłam i sie nie wybieram. Moja córka lubi latac po świecie a ja wprost przeciwnie. Poza tym taka podróż nie na moje zdrowie. Mam kłopoty z krążeniem i 24 godz lotu bez ruchu to ponad moje siły . Trudno mi jechac nawet 5 godz samochodem.A Tobie serdecznie życzę zebys tam poleciała.