Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Iwk4 20:16, 20 wrz 2014

Bogdziu, ale macie fajnie. Spotkanie po spotkaniu. Fajną grupę tworzycie. I Donia z wami. Macham wam wszystkim, zazdraszczam i pozdrawiam.
I roślinki masz nowe. Fajnie
Bogdzia 20:19, 20 wrz 2014

Anita1978 napisał(a)
Uśmiałam sie że rosliny same wlazly do samochodu....i że nogi ci podmienili.....

Ty się śmiej jak siedzialas w domu albo w ogródku a ja musiałam cały dzień bruk szlifowac. fajnie było mimo wszystko.Twoja barbula tez sama wlazła do samochodu.
Bogdzia 20:22, 20 wrz 2014

Iwk4 napisał(a)
Bogdziu, ale macie fajnie. Spotkanie po spotkaniu. Fajną grupę tworzycie. I Donia z wami. Macham wam wszystkim, zazdraszczam i pozdrawiam.
I roślinki masz nowe. Fajnie

Iwonko jest super fajnie ale jak ja moge byc prababcią np Karoliny to nogi mają prawo mnie bolec. Ostatnio co tydzień spotkania i tak przez póltora miesiąca. No fajną grupę tworzymy . Donia dopiero do nas dołączy jak ma telefon bedzie łatwiej a Ty szukaj kupli z Twoich okolic i tez sie umawiajcie, to bardzo miłe dni nawet jesli nogi bolą.Pozdrówka.
Bogdzia 20:26, 20 wrz 2014

an_tre napisał(a)
Bogdziu dostałam od Małgosi powojnik, który ona z kolei dostała od ciebie i mam prośbę, czy możesz napisać o nim coś więcej? wiem tylko, że bylinowy i kwitnie biało drobnymi kwiatuszkami, masz może jego foto?
pozdrowionka

Aniu to powojnik recta , mam zdjecie ale gdzie ja je teraz znajdę? Ale tu go masz

https://www.google.pl/search?q=Powojnki+recta&rlz=1C1AFAB_enPL452PL466&oq=Powojnki+recta&aqs=chrome..69i57j0l2.9534j0j8&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8

Na zime zamiera a potem rośnie . nie dawaj mu zadnych nawozów bo bedzie sie wykładał , bez nawozu nie sprawia kłopotu . Na zimę możesz ściąc albo wczesna wiosną.
Donia72 20:28, 20 wrz 2014

Bogdziu, za tydzień nigdzie się już nie wybieramAle Wy możecie się umówić i zajrzeć do mnie
an_tre 20:33, 20 wrz 2014

Bogdzia napisał(a)

Dzięki stokrotne za szybką odpowiedź
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 20:33, 20 wrz 2014

Donia72 napisał(a)
Bogdziu, za tydzień nigdzie się już nie wybieramAle Wy możecie się umówić i zajrzeć do mnie

Doniu za tydzień jestesmy już umówione do Wojsławic, całkiem inny kierunek niestety. Moze kiedyś do Ciebie sie wybierzemy a moze Ty do nas bo moje nogi chyba całkiem juz zastrajkują.Ja niestety nie kieruję a kierownikami wycieczki zawsze sa kierujący i oni rządzą gdzie jedziemy. U nas to jest Małgosia _ Margarete , Anita 1978 lub Kasia - Luiza -bez wątku więc ja nie moge tu żadnych decyzji podjąc ale przekazę zaproszenie jeśli nie boisz sie naszej mocnej grupyPozdrówka.
Bogdzia 20:34, 20 wrz 2014

an_tre napisał(a)
Dzięki stokrotne za szybką odpowiedź

Aniu buziaki.
Wybaczcie ze nie bedzie rewizyt , idę spac a przynajmniej nogi położyc wyżej .
Donia72 20:40, 20 wrz 2014

Zapraszam
Dorota123 21:03, 20 wrz 2014

Zdjęcia z rudą kitką kradnącą orzechy świetne. Obserwowanie takiego gościa to na pewno super frajda.