Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Margarete 19:00, 18 maj 2015

Bogdziu - siedzę sobie przed kompem, oglądam nasze/twoje fotki z podrózy i wspominam, jak było fajnie no i czekam na dalaszy ciąg fotek z Kliczkowa i z Wojsławic... apetyt mi sie na nie wyostrza.....a i obżeram się przy tym naszym/twoim makowcem
Dzieki raz jeszcze, musimy to powtórzyć, zaplanujemy, rozpiszemy i obstawimy sobie jakiś inny region i... w drogę
Bogdzia 19:01, 18 maj 2015

Anita1978 napisał(a)
Piękna relacja - pięknie dziękuję . Prawie jakbym z wami była
Zazdroszczę ale wiesz tak niezłośliwe
P.s. Oprócz roslin wszystkich wy na zdjęciach powychodziłyscie super!

Anitka wracaj do naszych wypraw. Humor nam dopisywał przez cały czas, no może z wyjatkiem kiedy zrobili nam zdjęcie zbiorowe w samochodzie ze skrzynki stojącej przy drodze i drugi raz gdy okazało sie że mamy kapcia , jest niedziela i nawet zakłady które deklaruja ze pracuja w niedziele wcale nie pracowały, ale dojechalismy szczęśliwie co jest całkowita zasługa Małgosi.
Bogdzia 19:02, 18 maj 2015

Margarete napisał(a)
Bogdziu - siedzę sobie przed kompem, oglądam nasze/twoje fotki z podrózy i wspominam, jak było fajnie no i czekam na dalaszy ciąg fotek z Kliczkowa i z Wojsławic... apetyt mi sie na nie wyostrza.....a i obżeram się przy tym naszym/twoim makowcem
Dzieki raz jeszcze, musimy to powtórzyć, zaplanujemy, rozpiszemy i obstawimy sobie jakiś inny region i... w drogę

Juz sie zapisuje na liste , mam nadzieje ze jestem pierwsza i z listy nie wypadnęSmacznego.
Bogdzia 19:03, 18 maj 2015

Milka napisał(a)
Bożenko, no zapomniałam ci dać sadzonki rozplenicy Black, tak dumałam, o czym ja zapomniałam, ale mam tempo

Przypomniało mi sie w drodze ale juz było za późno , trudno.
Bogdzia 19:04, 18 maj 2015

Kondzio napisał(a)
Ale pozwiedzałyście bardzo dziękuje za zdjęcia choć trochę mogłem oglądnąć trochę te ogrody

Fajnie było i wesoło, o tym nie muszę Cię przekonywac bo sam wiesz jak jest super na takich spotkaniach.
Margarete 19:05, 18 maj 2015

Te trawki od Irenki, a własciwie turzyce to carrex elata aurea...sliczne są
Margarete 19:06, 18 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Juz sie zapisuje na liste , mam nadzieje ze jestem pierwsza i z listy nie wypadnęSmacznego.

Pewnie, pewnie....
Bogdzia 19:08, 18 maj 2015

Nallar napisał(a)
Piękne widoczki, roślinki i Wy takie szczęśliwe, uśmiechnięte.
Byłyście w cudnych miejscach a ja dzięki zdjęciom mogłam je też zobaczyć. Bardzo dziękuję.

W Kromlau troszke nas zawodły nie kwitnace rh ale za to miały niespodziewanie wielkie rozmiary , robiło to wrazenie.Natomiast w Wojsławicach kwitły ale tak wielkich jak w Kromlau nie było. Było trochę duzych , wiekszosc jednak najwyżej kilkunastoletnia.Za to było kolorowo .
Tu zdjecie z Kromlau i wielkosc rh, takich pierwszych z brzegu bez wybierania.

Margarete 19:08, 18 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Anitka wracaj do naszych wypraw. Humor nam dopisywał przez cały czas, no może z wyjatkiem kiedy zrobili nam zdjęcie zbiorowe w samochodzie ze skrzynki stojącej przy drodze i drugi raz gdy okazało sie że mamy kapcia , jest niedziela i nawet zakłady które deklaruja ze pracuja w niedziele wcale nie pracowały, ale dojechalismy szczęśliwie co jest całkowita zasługa Małgosi.

Koło juz dzis zwulkanizowane tylko nie zdązyłam go odebrac bo tam w wulkanizacji tez pracują tak jak ja do 17.00.
Na fotke czekam.......będzie jeszcze jedą "pamiątką" z wyjazdu....
Bogdzia 19:08, 18 maj 2015

Iwk4 napisał(a)
Bogdziu, miałaś piękne widoki na wojażach. Irenka i ty takie radosne. Buziaki ślę.

super było ale za to dzis w ciągu dnia spanko sobie uciełam.