Wycieczka niezapomniana. Zazdoszczę obrazków, atmosfery wyjazdu, wizyty u Irenki.
Dzięki Wam dowiedziałam się o ogrodach, które mam pod ręką. Napewno zaplanuję tam wizytę. Do Irenki może w to lato zawitamy z Kasią i Gosią.
Wiedziałam, że bedziecie blisko, ale tak napięty program nie pozwalał na odwiedziny pobliskich "naszych" ogrodów. Rozumiem to i się nie wychylałam. Mam tylko nadzieję, że i do mnie kiedyś zawitacie. Bożenko - liczę na to bardzo.
Ja wybieram sie do Kasiuli w czwartek i pojadziemy do Pisarzowic- też oczka nacieszę.
Buziaki
Paulownia mnie zauroczyła- szukam miejsca dla niej
Bogdziu, fajna wycieczka, najbardziej podobają mi się foty z Wojsławic. Nie byłem tam jeszcze a dzięki twojej relacji wiem że warto tam jechać. Marzenka dobrze mówi, ogród we Wrocławiu warto odwiedzić i arboretum w Sycowie, jest po drodze. Tu jeszcze kwitną rajskie jabłonki, są ogromne i pięknie obsypane kwiatem. Jest ciepło W dzień i w nocy 20 stopni. Wstawiłem fotki w ptasim wątku. Pozdrawiam.
Już wiem, że niestety nie przyjadę zobaczyć Twojego uroczego ogrodu i nie spotkam się z tymi wszystkimi pozytywnie zakręconymi Osobami i oczywiście Tobą, ale oczywiście bardzo, bardzo dziękuję za zaproszenie. Trzymam kciuki za pogodę, bo atmosfera zapewne będzie przednia Już czekam na relację obrazkową, pozdrawiam serdecznie