Reniu , Kasiu i Robercie, miło Was widziec.Tylko patrzec to ten snieg stopnieje ale woda podleje roslinki więc nie jest źle. Robercie u mnie więcej śniegu niż u Ciebie bo 15cm ale cieszę się ze się odkopałeś by tu zajrzec. Bardzo serdecznie Was pozdrawiam.
Bożenko, widać że wcześniej rozpoczełaś sezon zimowy, u mnie zdecydowanie mniej śniegu ale i tak klony są przysypane i nie bardzo mogę spełnić obietnicę chyba, że pokażę wcześniejsze fotki. Nie wiem też, który jest Twój ulubiony...Sorry.
To cudowne marzenia, dokładnie wiesz czego chcesz, wszystko masz już poukładane...
Marzenia mają to do siebie, że się spełniają, zwłaszcza gdy są dokładnie sprecyzowane. Życzę Ci tego z całego serca, bo wiem jak kochasz ogród i jego mieszkańców
Zastanawiam się tylko, że 2 ha to sporo nawet na codzienny spacer
Bogdziu, te jesienno-zimowe fotki rewelacja, jak w baśni Trzymaj się cieplutko, miało być -10 ale zjechali do- 4 a ile rano bądzie, okaże się. Kurcze jeszcze ogródka nie skopałem.
Bożenko, widać że wcześniej rozpoczełaś sezon zimowy, u mnie zdecydowanie mniej śniegu ale i tak klony są przysypane i nie bardzo mogę spełnić obietnicę chyba, że pokażę wcześniejsze fotki. Nie wiem też, który jest Twój ulubiony...Sorry.
Rysiu to nie pokazuj ja go sobie na wcześniejszych stronach poszukam. Bardzo mi się podoba taki około metra , strzępiaste liście ma i czerwony , koło ściezki rosnie.. Poszukam, dzięki.
Bogdziu, te jesienno-zimowe fotki rewelacja, jak w baśni Trzymaj się cieplutko, miało być -10 ale zjechali do- 4 a ile rano bądzie, okaże się. Kurcze jeszcze ogródka nie skopałem.
Nie martw się tym nawet gdybys raz nie skopał to nic wielkiego sie nie stanie. Wiem ze sie powinno ale nie ma co przesadzac z tymi obowiązkami tym bardziej że niedługo wyjeżdżasz. Najbardziej mnie interesuje czy bedziesz tam miał internet bo dobrze jest z Toba pogadac. Pozdrawiam.