Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

mirkaka 09:01, 10 lip 2015

Bogdziu, ale Ty masz dobre serduszko dziękuję bardzo za propozycję, nie będzie mnie na zjeździe, ja z tych co raczej w internecie nie chcą pokazywać swojego wizerunku, starej daty jestem czy co Może kiedyś?
Urszulla 10:31, 10 lip 2015

Dzisiaj chłodny dzień, ale taki jest potrzebny do koszenia od jutra znowu 20 st. a w niedzielę podobno 30st. Prognoz innych rejonów Polski nie znam, ale przecież lato mamy życzę udanego spotkania a ja będę obijać się odpoczywać i zdjęcia oglądać z Waszych wojażyCałuję.
Milka 10:35, 10 lip 2015

Bogdzia napisał(a)

Cieszę sie ze Ci dobrze rośnie bo wiem że wtedy i mnie wspomnisz. O Misi cztałam u Ciebie a poniewaz kocham ptaszyska to smutno mi sie zrobiło ale co będe pisac jak wiem że Ty kochasz Misię????

Zgrał sie z liliami, fajnie to w realu wyglada, zwłaszcza, że w trawach
Mnie też szkoda bardzo, ale co zrobię, nie dogonię jej, taka szybka, a jak wybywamy na cały dzień, to robi, co chce, ale pan kos dzielnie działa, może jej dzwonki na szyi zawieszę
udanej wyprawy, chciałam też, ale wyszło inaczej, buziaki
mala 12:56, 10 lip 2015

popcorn napisał(a)
wow jakie liliowce! a ja mam od Ciebie stella d'oro
buziole!

Jak będziesz jeszcze chciała to mozesz dostac.Macham.

Bogusiu a czy ja mogę się załapać na liliowce?
Bogdzia 15:54, 10 lip 2015

mirkaka napisał(a)
Bogdziu, ale Ty masz dobre serduszko dziękuję bardzo za propozycję, nie będzie mnie na zjeździe, ja z tych co raczej w internecie nie chcą pokazywać swojego wizerunku, starej daty jestem czy co Może kiedyś?

Starej daty i to dosłownie to ja jestem i też nie chcialam sie angazowac w forum ale jakos inaczej wyszło , ale nie namawiam , sama decydujesz.
Bogdzia 15:56, 10 lip 2015

Urszulla napisał(a)
Dzisiaj chłodny dzień, ale taki jest potrzebny do koszenia od jutra znowu 20 st. a w niedzielę podobno 30st. Prognoz innych rejonów Polski nie znam, ale przecież lato mamy życzę udanego spotkania a ja będę obijać się odpoczywać i zdjęcia oglądać z Waszych wojażyCałuję.

30 to dopiero w przyszłym tygodniu.Odpoczywaj w takim razie i myśl o nas.
Bogdzia 15:59, 10 lip 2015

Milka napisał(a)

Zgrał sie z liliami, fajnie to w realu wyglada, zwłaszcza, że w trawach
Mnie też szkoda bardzo, ale co zrobię, nie dogonię jej, taka szybka, a jak wybywamy na cały dzień, to robi, co chce, ale pan kos dzielnie działa, może jej dzwonki na szyi zawieszę
udanej wyprawy, chciałam też, ale wyszło inaczej, buziaki

Im bliżej wycieczki to mniejszy mam zapał, jednak nie lubię podróżowac.Pobudka wczesnie bo jeszcze do Reni dojechac musze.Nie wiadomo jak się ubrac , dzis zimno było . Macham Irenko.
Bogdzia 16:00, 10 lip 2015

mala napisał(a)

Bogusiu a czy ja mogę się załapać na liliowce?

A będziesz w Pęchcinie to przywiozę?
mala 16:38, 10 lip 2015

A będziesz w Pęchcinie to przywiozę?

ojjj niestety nie. Nawet nie wiem gdzie to jest Jestem spod Wrocławia więc tylko ewentualna wysyłka wchodziłaby w gre ale też pewnie średnio się opłaca ze względu na koszty...
Ewa777 18:00, 10 lip 2015

Bogdzia napisał(a)

To miejsce jest niesamowicie malownicze Wiesz może co to za liliowce? Szybko się rozrastają?