Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 16:37, 12 lip 2015

Ewa777 napisał(a)
Bogdziu, bardzo się cieszę, że Cię poznałam osobiście Jestem (tak jak wszyscy) pod wielkim wrażeniem Twojej serdeczności, otwartości i życzliwości Bardzo dziękuję Ci za liliowce, które wczoraj jeszcze trafiły na rabatkę Będą mi Ciebie zawsze przypominać Pozdrawiam

Ewo mnie również było miło Cię poznac. Dobrze ze miałam te liliowce dla Ciebie bo pewnie inaczej bym Cię przy tej ilosci nowych osób nie zapamiętała i przy okazji Iwonki równiez. Mam nadzieje ze beda dobrze rosły.
ryska 16:38, 12 lip 2015

I ja się cieszę, że się poznałyśmy. Pozdrawiam
Bogdzia 16:52, 12 lip 2015

ryska napisał(a)
I ja się cieszę, że się poznałyśmy. Pozdrawiam

Ja równiez i mam nadzieje na nastepne spotkania.Pozdrawiam.
Gocha 18:07, 12 lip 2015

Bogdziu jak ja się cieszę że mogłam Cię poznać. Jesteś cudowną, ciepłą, uśmiechniętą osobą o niespożytej energii. Dzięki że tam byłaś.
an_tre 20:58, 12 lip 2015

Bożenko fajnie, że mogłyśsmy się znowu spotkać, szkoda tylko że tak mało było czasu na pogaduchy, mam trochę niedosyt...
pozdrowionka

miłe chwile powitania

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Iwk4 21:18, 12 lip 2015

Bogdzia napisał(a)

Ewo mnie również było miło Cię poznac. Dobrze ze miałam te liliowce dla Ciebie bo pewnie inaczej bym Cię przy tej ilosci nowych osób nie zapamiętała i przy okazji Iwonki równiez. Mam nadzieje ze beda dobrze rosły.

Bogdziu, żebym wcześniej wiedziała o tych liliowcach, to bym je szybko rozmnożyła
Cieszę się, że cię poznałam, chociaż dla mnie, to tak, jakbym cię znała wcześniej. Wszyscy cię kochają, jesteś wspaniała, ciepła, taka pogodna. Zdrówka kochana ci życzę i mam nadzieję kiedyś odwiedzić cię w twoim ogrodzie. Wracając z Ewą mówiłyśmy sobie, że jeszcze twój ogród chciałybyśmy kiedyś zobaczyć. Buziaki dla Ciebie i mężusia
Ivvvona 21:24, 12 lip 2015

Bogdziu, miło było znów Cię spotkać. Szkoda że nie było czasu żeby dłużej porozmawiać ale mam nadzieję że kiedyś to nadrobimy. Pozdrówka i do następnego spotkania
Urszulla 22:09, 12 lip 2015

Masz piękne fotki pamiątkowe
chelll 22:14, 12 lip 2015

Dobry wieczór, proszę o wskazówkę, jakim opryskiem potraktować mój rh. KIlka dni temu dostał brązowych, rozległych plam. Niemal całe listki zmienione. Cos mu dolega, ale co? Chciałabym go ratować, bo zawiązał piękne pąki. Zgodnie ze wskazókami co dzień podkewam go i inne niewielką ilościa wody . Pozdrawiam!
marzena 22:59, 12 lip 2015

ale miłe spotkanie super fotki