Ewo mnie również było miło Cię poznac. Dobrze ze miałam te liliowce dla Ciebie bo pewnie inaczej bym Cię przy tej ilosci nowych osób nie zapamiętała i przy okazji Iwonki równiez. Mam nadzieje ze beda dobrze rosły.
Bogdziu, żebym wcześniej wiedziała o tych liliowcach, to bym je szybko rozmnożyła
Cieszę się, że cię poznałam, chociaż dla mnie, to tak, jakbym cię znała wcześniej. Wszyscy cię kochają, jesteś wspaniała, ciepła, taka pogodna. Zdrówka kochana ci życzę i mam nadzieję kiedyś odwiedzić cię w twoim ogrodzie. Wracając z Ewą mówiłyśmy sobie, że jeszcze twój ogród chciałybyśmy kiedyś zobaczyć. Buziaki dla Ciebie i mężusia
Bogdziu, miło było znów Cię spotkać. Szkoda że nie było czasu żeby dłużej porozmawiać ale mam nadzieję że kiedyś to nadrobimy. Pozdrówka i do następnego spotkania
Dobry wieczór, proszę o wskazówkę, jakim opryskiem potraktować mój rh. KIlka dni temu dostał brązowych, rozległych plam. Niemal całe listki zmienione. Cos mu dolega, ale co? Chciałabym go ratować, bo zawiązał piękne pąki. Zgodnie ze wskazókami co dzień podkewam go i inne niewielką ilościa wody . Pozdrawiam!