Dzięki za wszystkie wizyty i zdjęcia. Prawdę mówiac wolałabm ich nie miec (zdjęc) bo juz chyba pół Polski mnie zna a ja lubie spokojne życie na końcu wsi ale skoro juz sa to trudno. Buziaki wszystkim przesyłam
W tym roku słońce poparzyło niektóre rh. Szkoda ze nie zamiesciłas zdjęcia bo można by było lepiej ocenic czy to własnie o słońce chodzi. Jeśli pozostałe liscie sa zdrowe to nic nie rób roślina sie zregeneruje. Na taką osłabioną roślinę nie jest dobrze nawozy dawac . te liscie juz sie nie zmienia z czasem opadna i nie bedą szpecic a jesli całe są spalone to mozesz je oberwac. No i oczywiscie dbaj by krzak miał wilgotne podłoże.A najlepiej wklej tu jego zdjecie.
Ale wszystkie są fantastycznepogodę mieliście nawet fajną, a wydawałoby się że będzie zimno. U mnie dziś 15st...trochę odmiany, ogród w nocy podlało ładnie i dobrze,co mnie cieszy bo czekam na moje hortensje na letniej rabacie. Porobiłam w sobotę porządki w barwinku i zrodziła mi się przy tej okazji cała koncepcja pasa przy ulicy