Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

barbara_kraj... 00:21, 13 lip 2015

Bogdziu, dorzucam pamiątkowe fotki

Bogdzia 14:31, 13 lip 2015

Dzięki za wszystkie wizyty i zdjęcia. Prawdę mówiac wolałabm ich nie miec (zdjęc) bo juz chyba pół Polski mnie zna a ja lubie spokojne życie na końcu wsi ale skoro juz sa to trudno. Buziaki wszystkim przesyłam
Bogdzia 14:35, 13 lip 2015

chelll napisał(a)
Dobry wieczór, proszę o wskazówkę, jakim opryskiem potraktować mój rh. KIlka dni temu dostał brązowych, rozległych plam. Niemal całe listki zmienione. Cos mu dolega, ale co? Chciałabym go ratować, bo zawiązał piękne pąki. Zgodnie ze wskazókami co dzień podkewam go i inne niewielką ilościa wody . Pozdrawiam!

W tym roku słońce poparzyło niektóre rh. Szkoda ze nie zamiesciłas zdjęcia bo można by było lepiej ocenic czy to własnie o słońce chodzi. Jeśli pozostałe liscie sa zdrowe to nic nie rób roślina sie zregeneruje. Na taką osłabioną roślinę nie jest dobrze nawozy dawac . te liscie juz sie nie zmienia z czasem opadna i nie bedą szpecic a jesli całe są spalone to mozesz je oberwac. No i oczywiscie dbaj by krzak miał wilgotne podłoże.A najlepiej wklej tu jego zdjecie.
Bogdzia 14:38, 13 lip 2015

Urszulla napisał(a)
Masz piękne fotki pamiątkowe

Niestety i do tego strasznie dużo.
Urszulla 15:20, 13 lip 2015

Bogdzia napisał(a)

Niestety i do tego strasznie dużo.

Ale wszystkie są fantastycznepogodę mieliście nawet fajną, a wydawałoby się że będzie zimno. U mnie dziś 15st...trochę odmiany, ogród w nocy podlało ładnie i dobrze,co mnie cieszy bo czekam na moje hortensje na letniej rabacie. Porobiłam w sobotę porządki w barwinku i zrodziła mi się przy tej okazji cała koncepcja pasa przy ulicy
Milka 16:13, 13 lip 2015

Wspaniały wyjazd, ogród, ludzie, fotki całe szczęście są, co z tego że pół Polski cię zna, ważne, że do tego lubi
Co kupiłaś Bożenko?
malgorzata_s... 16:17, 13 lip 2015

Milka napisał(a)
Wspaniały wyjazd, ogród, ludzie, fotki całe szczęście są, co z tego że pół Polski cię zna, ważne, że do tego lubi
Co kupiłaś Bożenko?

Święte słowa Każdy chciał mieć fotkę z Tobą bo wszyscy Cię kochamy
barbara_kraj... 19:35, 13 lip 2015

Bogdziu, Ogrodowisko ma to do siebie, że anonimową być się nie da.
yolka 19:44, 13 lip 2015

Bożenko miło było Cię znuwu zobaczyć. Ilośc osób do ogarnięcia nie pozwoliła dłużej porozmawiać, Pozdrawiam serdecznie
19:44, 13 lip 2015
Bogdziu ...a ty to myslisz że wszyscy mają taka pamięc do twarzy i imion(ników) jak ty?

nie nie ...twoje umiejatność...(możliwe ze tego można sie wyuczyć) ...jest ponadprzecietna

Czy też pamietasz tez wszystkie odmiany roślin jakie masz w ogrodzie?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies