Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:22, 07 wrz 2015

Katkak napisał(a)
Bożenko macham dwiema łapkami

Kasiu odmachuje i usmiechy śle bo Ty zawsze uśmiechnieta ,,,na avatarku
JulkAd 21:51, 07 wrz 2015

Bogdzia napisał(a)

No własnie czasem wydaje sie ze piszemy do swoich , ludzi którzy nas juz znają i wiedzą jak odebrac nasze słowa, zrozumieją kiedy cos jest zartem mimo ze pisane powaznie a tu jeszcze inni czytaja . Ci których spotkalismy czytaja równiez z sympatią ale czy wszyscy????Trzeba chyba częściej myślec o tym że tak wiele osób to czyta.

A ja sobie myślę, niech czytają, przecież piszemy tylko to co chcemy napisać....a swoje osobiste wynurzenia jak chcemy koniecznie, to wysyłamy na pw....myślę, że każdy z Forumowiczów ma tego świadomość...a VIP-em przez chwilę być to tylko się cieszyć można....pozdrówka
paniprzyroda 22:13, 07 wrz 2015

Poczytałam Napiszę tylko tyle, że dobrze, że jednak pojechałyście do W-wy, byłam na wystawie róż w niedzielę rano. Czterech czy pięciu wystawców prezentowało swoje rośliny na wystawie. Kiermaszu różanego nie było, bo czyż p. Ćwik i dwu innych handlowców ze swoimi stoiskami może zastąpić bogatą ofertę roślin oferowaną przed chociażby jeszcze trzema, pięcioma laty? Jestem zdegustowana i zniesmaczona, to piknik z innymi preferencjami, na pewno nie różanymi. Powiem jak Karola, buu
gierczusia 22:38, 07 wrz 2015

Bogdzia napisał(a)

Pewnie że byłam zadowolona, w takim towarzystwie to mus.No i robiłysmy tam za celebrytki, podchodzili do nas ludzie i mówili ,,znam Ciebie" choc nie byli z Ogrodowiaska to czytaja i wszystko o nas wiedza.

Hmmmmm...a ja przyznam ,ze nie zawsze o tym myślę ..czas chyba pewne rzeczy zweryfikować ( tak se do siebie bajdurzę )
Ale i tak mi miło ,źe za celebrytkę robiłaś .. Człek się taki dumny czuje
I mam nadzieję ,że u Ciebie wnet solidnie popada

Buziole
sylwia_slomc... 23:49, 07 wrz 2015

Bogdzia napisał(a)

Cieszę sie umiarkowanie bo w nocy spadło 3litry na metr a cały dzień bardzo cieżkie chmury wisialy niemal nad bukami i nic z nich nie spadło. Przesadzalismy rh i okazało się że ziemia tylko na wierzchu nieco mokra tak z 1,5 cm a potem sucha jak pieprz , pył po prostu, jedynie tam gdzie pod krzaki było lane wilgoc była widoczna , nadal deszczu potrzeba. Dziewczyny piszą nawet o ulewach a u mnie nic z tych rzeczy wiec nadal czekam na większy deszcz choc i z tego ostatniego sie cieszę bo może trawa zacznie sie regenerowac.

Bogdziu u mnie wczoraj i dzisiaj potwornie wiało i suszyło dodatkowo, ziemia sucha jak beton, dzisiaj przeleciał 5 minutowy deszczyk zwilżył tylko tam gdzie było nie dawno wzruszone, reszta to beton, ale dla trawy nawet taki deszcz zbawienny
yolka 00:46, 08 wrz 2015

Czytam, że ździebko u Ciebie popadało, ale ciagle zbyt mało, może wkońcu się rozpada tylko cieplej mogłoby być. Pozdrowienia zostawiam
jankosia 10:40, 08 wrz 2015

Tak czytam sobie twój wątek Bogdziu... ależ ty potrafisz być grzecznie złośliwa
Mam relację, wpadnij Buziaki
polinka 11:46, 08 wrz 2015

Bogdzia napisał(a)

No własnie czasem wydaje sie ze piszemy do swoich , ludzi którzy nas juz znają i wiedzą jak odebrac nasze słowa, zrozumieją kiedy cos jest zartem mimo ze pisane powaznie a tu jeszcze inni czytaja . Ci których spotkalismy czytaja równiez z sympatią ale czy wszyscy????Trzeba chyba częściej myślec o tym że tak wiele osób to czyta.

O tym samym pomyślałam...często piszemy o osobistych sparawach a tak naprawdę to nie wiemy kto i co czyta...

Bogdziu życzę z całego serducha deszczu!
Kasya 11:56, 08 wrz 2015

Przyszłam zapytać czy trawniczek sie Juz jakoś zregenerowal ? Ale widzę ze piszesz ze jeszcze nie za bardzo...
Kasya 11:57, 08 wrz 2015

Przyszłam zapytać czy trawniczek sie Juz jakoś zregenerowal ? Ale widzę ze piszesz ze jeszcze nie za bardzo...
Pozdrawiam serdeczne