A ja sobie myślę, niech czytają, przecież piszemy tylko to co chcemy napisać....a swoje osobiste wynurzenia jak chcemy koniecznie, to wysyłamy na pw....myślę, że każdy z Forumowiczów ma tego świadomość...a VIP-em przez chwilę być to tylko się cieszyć można....pozdrówka
Poczytałam Napiszę tylko tyle, że dobrze, że jednak pojechałyście do W-wy, byłam na wystawie róż w niedzielę rano. Czterech czy pięciu wystawców prezentowało swoje rośliny na wystawie. Kiermaszu różanego nie było, bo czyż p. Ćwik i dwu innych handlowców ze swoimi stoiskami może zastąpić bogatą ofertę roślin oferowaną przed chociażby jeszcze trzema, pięcioma laty? Jestem zdegustowana i zniesmaczona, to piknik z innymi preferencjami, na pewno nie różanymi. Powiem jak Karola, buu
Hmmmmm...a ja przyznam ,ze nie zawsze o tym myślę ..czas chyba pewne rzeczy zweryfikować ( tak se do siebie bajdurzę )
Ale i tak mi miło ,źe za celebrytkę robiłaś .. Człek się taki dumny czuje
I mam nadzieję ,że u Ciebie wnet solidnie popada
Bogdziu u mnie wczoraj i dzisiaj potwornie wiało i suszyło dodatkowo, ziemia sucha jak beton, dzisiaj przeleciał 5 minutowy deszczyk zwilżył tylko tam gdzie było nie dawno wzruszone, reszta to beton, ale dla trawy nawet taki deszcz zbawienny