Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 18:41, 01 lis 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Bogdzia widziałaś dziś Maję w ogrodzie??? Ależ różaneczniki 5 metrowe były od razu o Tobie pomyślałam

Zawsze oglądam Maję. Dzień wczesniej juz sprawdzam w internecie o czym bedzie. Myslę że mam conajmniej 4 szt tej wysokosci a audycja mnie rozczarowała, myślałam ze pokażą jakie one piekne a oni jeszcze 2 szkólki i jeden ogród zaliczyli a rh pospiesznie na rowarze.
Bogdzia 18:43, 01 lis 2015

Mathildis napisał(a)

Piękny obraz Bogdziu...

Dzis jak zachodziło słonko siedziałam jak zaczarowana, takie kolory że gdybym sama nie widziała rzeczywistosci to bym nie uwierzyła. Fakt że zachodzące słonko tak je maluje ale jakie to cudne.

Bogdzia 18:45, 01 lis 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Ten widok zachwycający U nas w górach buki też płoną Jesień cudowną w tym roku mamy jakby w nagrodę za suche lato
Buziaki

To prawda że jesień cudna ale przez to suche lato pokazuja sie straty, sypią mi sie igły na niebieskim świerku i jodle, kto wie czy przetrzymaja zimę.Macham.
Bogdzia 18:46, 01 lis 2015

kasiek napisał(a)
Za każdym razem gdy tu wchodzę zapiera mi dech... Jak w Raju - pięknie!

Była dzis u Ciebie , tez masz pięknie, umiesz poustawiac roślinki by ogród super wyglądał.
Bogdzia 18:47, 01 lis 2015

bozga napisał(a)

Ja tak samo

To mile ze jak widzicie rh to myślicie o mnie, dziękuję.Buziaki.
popcorn 18:55, 01 lis 2015

Niesamowite kolory! Ale mogłoby popadać jeszcze przed zimą, zanim ziemia zamarznie...
pozdrawiam, Bożenko!
yolka 18:55, 01 lis 2015

Bogdzia napisał(a)

Zawsze oglądam Maję. Dzień wczesniej juz sprawdzam w internecie o czym bedzie. Myslę że mam conajmniej 4 szt tej wysokosci a audycja mnie rozczarowała, myślałam ze pokażą jakie one piekne a oni jeszcze 2 szkólki i jeden ogród zaliczyli a rh pospiesznie na rowarze.

Dobrze, że u Ciebie nie ma roweru
Katkak 19:01, 01 lis 2015

Bożenko ja bym chyba nie odeszła od tego okna, aaaaaleeee widoki, buzia sama się do takich uśmiecha i serducho skacze ze szczęścia . Wiewióra fajowa, lubię je bardzo. Do mnie często sójka zagląda. Ale o takiej rozmaitości skrzydlatej wiary jak u Ciebie to mogę pomarzyć . Pozdrawiam
Dorota123 19:08, 01 lis 2015

Bogdziu to Twoje okno jest bezkonkurencyjne nie ma drugiego z takimi widokami przez cały rok.
Bogdzia 19:12, 01 lis 2015

popcorn napisał(a)
Niesamowite kolory! Ale mogłoby popadać jeszcze przed zimą, zanim ziemia zamarznie...
pozdrawiam, Bożenko!

Tak masz racje wody nadal brak. Byłam porażona jak przesadzalismy maly krzaczek a ziemia mokra mniej niz na sztych . W tamtym tygodniu podlewałam rh , w tym chyba jeszcze iglaki trzeba bedzie podlac bo na deszcz sie nie zanosi a od 10 ma bc juz mrozik.