To prawda Haniu. Mam nadzieję ze juz pomału koniec ograniczeń, byle tylko okazało sie ze okulary w miare słabe bo przy mocnych znów trzeba by uważac. Buziaki.
Wiewióra cudowna. Tylko ciekawe jak ona z tego komina te zapasy wyciągnie?
Bogdziu a jaka według ciebie powinna być optymalna głębokość takiego poidełka? Bo chciałabym przez zimę się pobawić i jakieś sklecić.
Ale fajna wiewióra, kolory masz w ogrodzie bajeczne, moje drzewka jeszcze malusie i na tle ogrodu giną ,ale jak się podejdzie bliżej to coś już widać, a rok temu nawet tego nie było Za rok będzie jeszcze fajniej Gnojówka z pokrzyw zdała egzamin pierwsza klasa
Sylwia pamiętam swoje początki, sadziłam bez przerwy roslinki a nic nie było widac między trawą ale czas szybko leci , za 5 lat Twój ogród będzie juz całkiem inny i na pewno piękny. Kazdy rok przynosi zmiany. Ja nadal mam roślinki malutkie sadzone w tym lub zeszłym roku , dziwnie wyglądaja między większymi ale fajnie że jest stale cos do zrobienia.Pozdrówka.