Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 10:08, 20 lip 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Nowy wątek już tak zaawansowany?!
I jaki ciekawy!!! Że o zdjęciach nie wspomnę!
Przegapiłam moment założenia

A ja wpadłam prosić Cię, Bogdziu, abyś zajrzała do mnie i zobaczyła swojego skrętnika i jego dzieci))

Byłam widziałam.
Bogdzia 10:12, 20 lip 2012

betysia napisał(a)
Witaj Bozenko,
oj jakiez ty cuda piszesz, sama sie buzia usmiecha...
jestes niesamowita, po prostu cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecia nieba...zjawiskowe, UWIELBIAM wszytko co tworzysz, pokazujesz!
pozdrawiam i cudnego dnia zycze!!!!

Dzieki Beatko za tyle miłych słów. Zawsze mam nadzieję ze w tych bajkach jakąś ciekawostkę pokazuję dotyczącą przyrody która ludzi zainteresuje.Serdecznie Cię pozdrawiam.
Bogdzia 10:16, 20 lip 2012

hanka_andrus napisał(a)
Bożenko, ni jednego wpisu u Ciebie nie opuszczam,a że się nie odzywam,.......czasami taki tu tłok,że trudno z kwestią się wpasować.
Bajka cudowna,a zachód słońca....też czasem nie zdążę uchwycić.
Jestem tu .....siedzę na ławeczce i patrzę .....jak grzybków szukasz......

Haniu miło mi że zaglądasz i nawet posiedzisz na ławeczce. Ja do Ciebie tez czesto zaglądam i też nie zawsze zostawiam ślad bo czasem nie mam zdania na poruszane kwestie. Pozdrawiam serdecznie.
agata_chrosc... 10:21, 20 lip 2012

Ja bym na takiej ławeczce tez chętnie przysiadła. Niby nic, a jak pięknie. A takie brzozy to moje niespełnione marzenie
Bogdzia 10:47, 20 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Ja bym na takiej ławeczce tez chętnie przysiadła. Niby nic, a jak pięknie. A takie brzozy to moje niespełnione marzenie

Z brzozami jest różnie jedni je kochaja a inni nie. Ci co nie kochają to na ogół ci co je mają bo trzeba mnóstwo liści po nich sprzątac . Mnie liscie nie przeszkadzaja ale przeszkadzają mi ich nasionka które rozsiewają się wszędzie i stale trzeba wyrywac nowe siewki zeby nie zarosły całej działki. Poza tym są ok. Fakt że to piękne drzewa szczególnie zimą.
dajana 11:39, 20 lip 2012

Nawzjem Bozenko pięknego dnia Gdybym nie weszła na twój poprzedni wątek nie wiedziałabym ze odpisałas na mój post Bozenko .Powiadomienia chyba nie zawsze działaja prawidłowo albo ja jestem taka gapa,, nie wiem .Pytasz ile lat ma moja wnusia Ona ma cztery latka to Ania ,ta która czyta ze mna twoje bajeczki .Jej siostra ma niespełna dwa latka Ola .Mam jeszcze jedną wnusie 11 letnią Julke,, córcia drugiego syna .Ania wyjechała na dwa tygodnie w Góry do drugiej babci a u mnie zrobiła się pustka Dziadek daje popalic za wszystkie wnusie łacznie ,tylko głosik nie tak subtelny Jakoś musze wytrwać Wnusie to był dobry hamulec dla dziadka ,musial wazyc słowa i ton,, teraz nadrabia Uciekam w sobote do lasu i tyle mnie zobaczy Żartuje z tym uciekaniem ale przyda mi sie spokój i ulga z wyzwolenia choc kilku godzinnego moze znajdę borowiki,
dajana 11:53, 20 lip 2012

Oj ja tez bym sobie usiadła na twojej ławeczce przy tych energetycznych brzózkach. Przytuliła sie do pnia i wypłakała cały swój bol Oczysciłabym bez swiadków swe serce z trosk i bólu po czym wstała jak nowo narodzona,, tak działają na ludzi drzewa ,szczególnie brzozy .Njabardziej lubie sie do nich tulic w maju wtedy słychac w nich soki przepływające a szumia jak muszle morskie Niktórzy mawiaja ze brzozy maja serce i słychac ich bicie kiedy przyloży sie ucho Tak,, to własnie soki sprawiają ze tak miłe jest odczucie kiedy sie do nich tulimy ..
AgnieszkaBK 12:13, 20 lip 2012

Kolejna piękna bajeczka Bożenko.... tak przyjemnie się je czyta... od razu poprawia się humorPozdrawiam
siaaska 12:56, 20 lip 2012

Bogdziu świetna bajeczka o gąsienicach i widzę że niebo wczoraj podobne do mojego
Troszkę mało czasu na Ogrodowisko teraz ale od czasu do czasu zaglądam i cieszę oczy pięknymi fotkami i opowieściami
Pozdrawiam
mira 16:16, 20 lip 2012

to ja sobie myslę co jest - dlaczego nie wyświetla mi sie Twój watek - a to przecież druga część !

już nadrobiłam poczytałam i nieźle się uśmiałam - lubimy bajeczki i ploteczki !

pozdrawiam