Kiedyś musi być ten pierwszy raz, jak z moim zamówieniem ostróżek i jeżówek z bylinowego (Łukasza jeszcze wtedy z nami na forum nie było...)a teraz większość forum tam kupuje. Dobry dostawca, byle się nie znarowił. W tym roku na pewno znowu do nich zajrzę
Myślę, że Twoim piwoniom nic nie będzie, ale ja specjalistką od piwonii nie jestem, wiesz Ktoś mnie tu do nich lekko zaraził...
Na razie wszyscy sie lenimy bo za wczesnie jeszcze by sie porzadnie zabrac do roboty. Ja pomału cos dłubię bo w moim wieku dłuższa praca w jednym dniu juz w gre nie wchodzi ale gdybym była młodsza to pewnie bym jeszcze poczekała.Troche cieplej mogłoby byc ale żeby nie od razu lato no i deszcz żeby padał.Pozdrówka.
Kasiu miło ze zajrzałas. Nie wiem czy wtedy damy rade bo ja bede miała sporo roślin dla dziewczyn i M mnie odwiezie pewnie bezposrednio do Gosi z tym bałaganem, ale kiedys mozemy sie specjalnie umówic na różane zakupy , muszę jeszcze popatrzec czy mam gdzie sadzic.
Różany ????broń panie Boże. Nie lubię róż i juz te co mam sprawiaja mi za dużo kłopotu. Kupiłam kilka krzaków -9szt, moze jeszcze kupie ale o ogrodzie różanym nie myślę , nie lubię tych kłopotliwych kłujaków.