Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:17, 28 kwi 2016

jankosia napisał(a)
Bogdzia, podglądam te fotki i powiem ci, ze sony wcale nie był lepszy od tej minolty

Też tak uważam i bardzo żałuję ze Minolta nie robi juz aparatów , byli wspaniali (dla amatorów) i gdyby robili tylko ich aparaty bym kupowała ale poszli w sprzed dla sportu bo tam wieksze pieniądze.
21:22, 28 kwi 2016
Bogdzia napisał(a)

Wszystkie moje rh tak mam ale troche to dużo na raz wstawiac.

Bogdziu a moze warto założyć watek rododendrony/azalie ...i tam po kolei odmiany uzupełniać i opisywać .... ...bo naraz to chyba nikt by nie dal rady tego spisać?
Bogdzia 21:26, 28 kwi 2016

Kasya napisał(a)

niewielki w sumie bo zaraz potem sama przyjadę

Wiem przeciez , troche żartuję.
Bogdzia 21:27, 28 kwi 2016

eee_taam napisał(a)

Bogdziu a moze warto założyć watek rododendrony/azalie ...i tam po kolei odmiany uzupełniać i opisywać .... ...bo naraz to chyba nikt by nie dal rady tego spisać?

Są takie wątki Magja załozyła.
Bogdzia 21:28, 28 kwi 2016

Postawiłam na gazie patelnie z tłuszczem i przyszłam pisac, w kuchni czarno , a m tv oglada i nic nie zauwazył.
jankosia 21:29, 28 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)

Też tak uważam i bardzo żałuję ze Minolta nie robi juz aparatów , byli wspaniali (dla amatorów) i gdyby robili tylko ich aparaty bym kupowała ale poszli w sprzed dla sportu bo tam wieksze pieniądze.

No, ale to nowe Minoltą robiłaś i nie jesteś zadowolona. A pod względem technicznym ono lepsze. To co Ci się nie podoba to zapewne kwestia ustawień Potrenujesz i sama zobaczysz, że zmieniłaś aparat na lepszy Poza tym przypominam wszem i wobec, że to nie aparat robi zdjęcia a fotograf
Bogdzia 21:30, 28 kwi 2016

Kasya napisał(a)
a jakie marki aparatow ?
nikon zawsze byl w makro dobry

ten nowy to Sony z dwoma obiektywami a stary Konica minolta.
21:31, 28 kwi 2016
https://www.ogrodowisko.pl/watek/121-rozanecznik-rhododendron-prezentacje-roslin?page=69 znalazłam ...mogłabyś te twoje info tam przekleić?

musze ten watek rozczytać ...opusciłam sie znacznie w czytaniu tematycznych watków
jankosia 21:35, 28 kwi 2016

A nie, już doczytałam Odwrotnie na dysku zapisałam do podglądania To rzeczywiście wyglądają gorzej. Zabierz go ze sobą w sobotę- popatrzymy o co mu chodzi
Bogdzia 21:38, 28 kwi 2016

jankosia napisał(a)

No, ale to nowe Minoltą robiłaś i nie jesteś zadowolona. A pod względem technicznym ono lepsze. To co Ci się nie podoba to zapewne kwestia ustawień Potrenujesz i sama zobaczysz, że zmieniłaś aparat na lepszy Poza tym przypominam wszem i wobec, że to nie aparat robi zdjęcia a fotograf

Stare Minoltą a nowe to Sony Ilce 6000 YB. Mój stary do muzeum sie nadaje i robię odchody do nowego , nie chce sie bawic w profesjonalne bo za stara na to jestem ale kupuję dla amatorów dosc dobre jak myśle jednak one stale nie sa lepsze od tego starego wiec po co kasę wydawac?. Do tego dużym utrudnieniem jest wymiana obiektywów , Ty wiesz to najlepiej a w starym wszystko w jednym, i makro i zoom , nic nie trzeba zmieniac. Karta wprawdzie mała i parametry dosc juz przestarzałe ale na zdjeciach tego nie widac jesli nawet Ty pomyliłas nowy ze starym a Ty przecież się znasz.Powinnam miec nowy , najwyższy na to czas ale niechby był lepszy od starego.